Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη φορά κατηγορούμενοι κυκλώματος εκβιαστών συνδέονται με οπαδική βία λέει η Δημογλίδου

Πρώτη φορά κατηγορούμενοι κυκλώματος εκβιαστών συνδέονται με οπαδική βία λέει η Δημογλίδου

Πέραν των οκτώ συλληφθέντων για το κύκλωμα εκβιαστών εμπλέκονται ακόμη τριάντα άτομα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ - Γιατί δεν συνελήφθησαν

Πρώτη φορά κατηγορούμενοι κυκλώματος εκβιαστών συνδέονται με οπαδική βία, επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, για την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης εκβιαστών που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ στην οποία εμπλέκονται και τέσσερις οπαδοί του Παναθηναϊκού που κατηγορούνται για επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου η έρευνα των Αρχών διήρκησε μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη τριάντα άτομα, σύμφωνα με την έρευνα, συνεργάστηκαν με το κύκλωμα εκβιαστών για άλλα αδικήματα, ωστόσο δεν συνελήφθησαν καθώς δεν ίσχυε για αυτούς το αυτόφωρο.

«Μέσα σε όλες τους τις δράσεις υπήρχαν εμπρηστικοί μηχανισμοί που μπορεί να μην τραυματίστηκαν πολίτες, αλλά υπήρχε κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε επίσης η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Στη φυλακή επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά από πολύωρη απολογία οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται, ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση θα απολογηθούν σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου οπότε και οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024