Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερου. Να υπενθυμίσουμε πως και τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε Πανσέληνος και μάλιστα υπάρχει έντονη σύνδεση ανάμεσα στο δύο αυτά φεγγάρια. Ό,τι ξεκίνησε και σας επηρέασε έντονα στις 22 Ιουνίου, θα έρθει ξανά στο προσκήνιο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Είτε θα λυθεί και θα προχωρήσετε παρακάτω, είτε θα λυθεί οριστικά και δεν θα έχετε ποτέ ξανά επαφές.

Η ενέργεια των ημερών θα είναι φορτισμένη γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή και έλεγχος στα έντονα συναισθήματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε στάσιμοι, βαλτωμένοι, αγχωμένοι και πιεσμένοι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας και θα μας δώσουν ξανά ζωή. Μπορείτε μάλιστα να μάθετε πώς θα επηρεαστούν Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί στα προσωπικά τους.

Τρία ακόμη ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα από την Πανσέληνο στις 21 Ιουλίου.

Κριός

Ένα είναι σίγουρο για εσάς τους Κριούς. Ο τομέας των επαγγελματικών σας θα επηρεαστεί άμεσα. Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε από την δουλειά σας, και αν δεν προσφέρονται τελικά προοπτικές για εξέλιξη, πιθανότατα να αναζητήσετε νέα επαγγελματική στέγη. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο το καλύτερο για εσάς. Η Πανσέληνος στο ζώδιο που κατεξοχήν συμβολίζει την καριέρα, έρχεται να κορυφώσει τέτοια θέματα και να φέρει αποφάσεις, αλλαγές αλλά και εξελίξεις. Προσοχή όμως, γιατί υπάρχει και η σύνοδος με τον Πλούτωνα, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια, απωθημένα, προβλήματα, εμμονές και εντάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοητευμένοι και φορτισμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και από το πώς έχουν εξελιχθεί μέχρι τώρα τα πράγματα. Ψάξτε τις επιλογές σας και ακολουθήστε αυτό που θέλει περισσότερο το ένστικτό σας και όχι η λογική.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες αυτές τις ημέρες θα βρεθείτε στο επίκεντρο μιας και είναι πολλά τα αστρολογικά γεγονότα που σας αφορούν. Από τη μια η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, και από την άλλη ο Άρης στους Διδύμους, έρχονται να επηρεάσουν κάθε τομέα της ζωής σας. Σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και η ερωτική σας ζωή θα μπει στο στόχαστρο και ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε αποφάσεις και συναισθήματα. Θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και ένταση, αλλά θα είναι εποικοδομητική και θα σας δώσει την ώθηση να αλλάξετε όλα όσα σας ενοχλούν και να κάνετε μια νέα αρχή. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού. Οι επόμενες ημέρες φωνάζουν «ξεκαθαρίσματα» και είναι ώρα να το κάνετε.

Λέων

Έχει ξεκινήσει μια εκρηκτική περίοδος για εσάς τους Λέοντες και θα συνεχίσει έτσι. Έχετε πολλές όψεις που θα σας απασχολήσουν και η Πανσέληνος στις 21 έρχεται να κάνει τις καταστάσεις ακόμη πιο έντονες. Ίσως βιώσετε κάποιες αναταραχές που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά και προσωπικά. Είναι πολύ σημαντικό να μην είστε απαισιόδοξοι και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, προκειμένου να κάνετε τις σωστές ενέργειες. Στα καλά νέα, είναι πως αυτή η Πανσέληνος έρχεται να ανοίξει νέους κύκλους για εσάς στην προσωπική σας ζωή και είναι ώρα να αξιοποιήσετε γνωριμίες και πρόσωπα. Επομένως δώστε ιδιαίτερη σημασία στα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας γιατί μπορεί να σας ανοίξουν νέα μονοπάτια.

Πηγή Grace