Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Vanessa Hudgens: Το υπέρλαμπρο μανικιούρ που έκανε και θα δοκιμάσετε κι εσείς στο επόμενο ραντεβού

Vanessa Hudgens: Το υπέρλαμπρο μανικιούρ που έκανε και θα δοκιμάσετε κι εσείς στο επόμενο ραντεβού

Τα νύχια της ηθοποιού που μας ξετρέλαναν!

Τα cat eye nails αποτελούν άλλη μια μεγάλη τάση στα νύχια της φετινής σεζόν. Η Vanessa Hudgens δοκίμασε πρόσφατα την τάση και στα χέρια της είδαμε ένα ονειρεμένο μανικιούρ. Εμείς φυσικά συγκεντρώσαμε όλες τις λεπτομέρειες και σας τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως -βάλτε το στη λίστα με τα σχέδια που θα κάνετε στο επόμενο ραντεβού σας. Η nail artist της ηθοποιού -και πολλών άλλων celebrities-, Zola Ganzorigt, μοιράστηκε το μανικιούρ της Vanessa Hudgens στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η βάση των νυχιών της διάσημης ηθοποιού είναι βαμμένη με ένα απαλό μωβ χρώμα, το σχήμα είναι αμυγδαλωτό και το μήκος μακρύ. Στο σχετικό βίντεο, μάλιστα, η Vanessa Hudgens κουνάει ελαφρώς τα άψογα περιποιημένα νύχια της για να δείτε καλύτερα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των cat eye nails.

Για να επιτευχθεί το εφέ των cat eye νυχιών, χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ένα μαγνητικό βερνίκι. Αρχικά, το βερνίκι εφαρμόζεται στα νύχια και στη συνέχεια, η ειδικός περνάει από πάνω έναν ειδικό μαγνήτη για τα νύχια.

Δείτε την ανάρτηση


Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένας σχηματισμός στην επιφάνεια του νυχιού που θυμίζει πολύ το μάτι της γάτας -εξού και η ονομασία cat eye που δόθηκε στην τάση.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Zola Ganzorigt επιμελείται τα νύχια της ηθοποιού -δημιούργησε και τα ombre glazed nails της για τη βραδιά των Oscars.

Μάλιστα, η ίδια η nail artist προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την ηθοποιό λέγοντας πως κάνει πάντα τα πιο ιδιαίτερα και διασκεδαστικά μανικιούρ και αυτό αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά και με τα cat eye nails της.

Πηγή: Grace.gr

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024