Το βρεφικό δωμάτιο είναι ο πρώτος χώρος που θα υποδεχθεί εσάς και το νέο μέλος της οικογένειας, που θα το φιλοξενήσει στα πρώτα του βήματα.

Σε αυτό το δωμάτιο θα περάσετε το περισσότερο χρόνο με το μωρό σας, αφού θα το κοιμίζετε, θα το ταΐζετε, θα το αλλάζετε, θα παίζετε μαζί του και φυσικά, θα το βοηθάτε να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του.

Για να είναι έτοιμο είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την προετοιμασία του από νωρίς, επιλέγοντας τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα.

Εκτός από την κούνια του, την αλλαξιέρα ή το ριλάξ του, είναι εξίσου σημαντικό να προμηθευτείτε και άλλα αξεσουάρ, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, όπως κρεμαστά παιχνίδια για την κούνια του και άλλα διάφορα βρεφικά παιχνίδια δραστηριοτήτων.

Θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε παιδικά και βρεφικά ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Για να το αλλάζετε

Η αλλαξιέρα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την αλλαγή του μωρού σας.

Κατάλληλο για όλα τα είδη των κούνιων, παιδικά κρεβάτια και γραφεία, χάρη στην άκαμπτη βάση.

Οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες από  υλικό PVC για εύκολο καθάρισμα, γεμισμένο με αφρώδες υλικό και σκληρό στρώμα.

Κάποιες διαθέτουν και αναστημόμετρο για την ευκολότερη παρακολούθηση της ανάπτυξης του παιδιού.

Για να χαλαρώνει

Το ριλάξ που θα επιλέξετε πρέπει να είσαστε σίγουροι πως είναι ασφαλές για το μωρό μας. Πριν επιλέξετε χρειάζεται να σιγουρευτίτε πως έχει ισχυρές ζώνες που θα το κρατούν καθώς και σταθερή βάση για να μην γλυστράει.

Τα κλασικά relax μωρού αποτελούν τον πιο βασικό τύπο, και αποτελούνται από το κάθισμα και τη βάση η οποία επιτρέπει το λίκνισμα όταν ο γονέας σπρώχνει το κάθισμα. Έχουν συνήθως μικρό μέγεθος και βάρος, γεγονός που τα καθιστά πολύ πρακτικά στην μεταφορά και την αποθήκευση.

Τα ηλεκτρικά relax, διαθέτουν μηχανισμό που επιτρέπει το αυτόματο λίκνισμα είτε από το κάθισμα, είτε με τηλεχειριστήριο.

Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για γονείς που θέλουν ένα relax που θα “χαλαρώσει” το μωρό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Παίζοντας…

Όσο το μωρό σας μεγαλώνει θα μπορεί να κρατήσει στα χεράκια του διάφορα παιχνίδια δραστηριοτήτων.

Ένας μαλακός κύβος με όμορφα και έντονα χρώματα είναι ιδανικό για το μωρό σας να αρχίσει να εξευρενά τον κόσμο.

Ένα πανάκι παρηγοριάς δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας στο μωρό. Και επειδή τα περισσότερα μοιάζουμε με μικρές κουβερτούλες το μωράκι σας θα το λατρέψει και θα κοιμάται αγκαλιά με αυτό.

Και καθώς το μικρό σας μεγαλώνει υπάρχουν άπειρες επιλογές σε βρεφικά παιχνίδια. Όπως το Βρεφικό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Fisher Price Βίδρα με Κίνηση Αναπνοής από Ύφασμα με Μουσική για 0+ Μηνών ή το Βρεφικό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Little Tikes Tap a Tune με Μουσική για 6+ Μηνών αλλά και το Βρεφικό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Baby Clementoni 1000-63531 Μπασκετάκιας Πλαστικό για 18+ Μηνών.