Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Jelly Lips: Τips για ζουμερά γοητευτικά χείλη φέτος το καλοκαίρι

Jelly Lips: Τips για ζουμερά γοητευτικά χείλη φέτος το καλοκαίρι

Ακολούθησε την πιο ζουμερή τάση στο μακιγιάζ για να έχεις τα πιο γοητευτικά χείλη όλο το καλοκαίρι.

Φρέσκα, ανοιχτόχρωμα και δροσερά είναι τα makeup looks του καλοκαιριού και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για το μακιγιάζ των χειλιών μας. Τα «jelly lips» έχουν έρθει για να μείνουν και αναδεικνύουν την πιο φυσική λάμψη των χειλιών, που είναι η ιδανική κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που προτιμάμε το λαμπερό αλλά απλό natural μακιγιάζ.

Τι είναι τα jelly lips

Για να δοκιμάσεις την νέα τάση θα χρειαστείς γυαλιστερά, ζουμερά χρώματα που προσδίδουν εύκολα τα lips gloss αλλά και τα ενυδατικά lip balms. Επέλεξε την αγαπημένη σου φωτεινή απόχρωση και ετοιμάσου να δημιουργήσεις το πιο φρέσκο, λαμπερό και νεανικό lip look!

#1 Ξεκίνα από την ενυδάτωση

Πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να ενυδατώσεις τα χείλη σου για να έχουν την πολυπόθητη φυσική λάμψη. Αφού χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο scrub χειλιών, που θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα, εφάρμοσε το ενυδατικό lip balm.

#2 Επέλεξε την κατάλληλη φόρμουλα

Εκτός από τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι σημαντικό να επιλέξεις την κατάλληλη φόρμουλα για να προσδίδει λάμψη και ενυδάτωση. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές είναι τα γνωστά lip oils και gloss που είναι γεμάτα ενυδατικά στοιχεία, που θα μεταμορφώσουν τα χείλη σου σε «jelly lips».

#3 Εφάρμοσε το προϊόν

Αφού ολοκληρώσεις την περιποίηση των χειλιών σου, έχει έρθει η στιγμή να εφαρμόσεις το αγαπημένο σου lip gloss. Μπορείς να ξεκινήσεις από το κέντρο, προχωρώντας προς τις άκρες. Για πιο έντονη λάμψη δοκίμασε να εφαρμόσεις δύο στρώσεις.

#4 Διατήρησε το look

Εάν θέλεις να διατηρήσεις τα jelly lips όλη την ημέρα, δοκίμασε να κάνεις ένα ελαφρύ περίγραμμα με μολύβι και έχε στην τσάντα σου το αγαπημένο σου lip balm ή lip gloss για να το ανανεώνεις και να ενυδατώνεις συχνά τα χείλη σου.

Ειδικά το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ένα lip balm με αντηλιακή σύνθεση καθώς και τα χείλη σου πρέπει να είναι προστατευμένα από την υπεριώδη ακτινοβολία.

#5 Συνδύασέ τα με no makeup look

Επειδή τα jelly lips είναι από μόνα τους ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, δοκίμασε ένα no makeup look, δίνοντας έμφαση στο ρουζ και στην λάμψη στα ζυγωματικά.

Θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα μακιγιάζ χειλιών ενώ θα τα παραλάβεις εύκολα, στην πόρτα σου στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μάλιστα θα τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και όλα τα προϊόντα στην κατηγορία Υγεία και Ομορφιά.

Sports in

Mεντιλίμπαρ: Πιστεύει στα νιάτα και το δείχνει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε εμπιστοσύνη στα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας των πειραιωτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024