Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντρεάνι: «Έκλεισε το deal του Ζούγρη με τον Ολυμπιακό»

Αντρεάνι: «Έκλεισε το deal του Ζούγρη με τον Ολυμπιακό»

Ο Ματέο Αντρεάνι αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τη μεταγραφή του Βαγγέλη Ζούγρη και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί…

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προχωρήσει ήδη στην απόκτηση των Λούκα Βιλντόζα, Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσεϊ και να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σάσα Βεζένκοφ για να επιστρέψει στο λιμάνι του, όμως φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν εδώ.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες γύρω από τους Πειραιώτες, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κοιτάζουν και την ελληνική αγορά, προκειμένου να τονώσουν κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έρχεται από την Ιταλία και τον Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσει ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ζούγρη θα είναι παίκτης των Πειραιωτών μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις και ο Έλληνας ψηλός θα βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τι αναφέρει ο Αντρεάνι

«Αποκλειστικό: Ολοκληρώθηκε το deal του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Ζούγρη. Πολυετές συμβόλαιο για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς Έλληνες παίκτες», αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

«Ο Ολυμπιακός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Περιστερίου από την περσινή σεζόν», πρόσθεσε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ο ταλαντούχος σέντερ πραγματοποίησε 27 εμφανίσεις στην Basket League με τη φανέλα του Περιστερίου του Βασίλη Σπανούλη, μετρώντας κατά μέσο όρο 2,0 πόντους σε 7,7 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024