Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, δίνοντας το πρώτο του φιλικό επί του Ολλανδικού εδάφους απέναντι στον Άγιαξ, όπου ηττήθηκε με 1-0.

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε μετά το παιχνίδι, αναφέροντας πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει τα θετικά και να δει τα αρνητικά, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και την ευθύνη του ως αρχηγός.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μασούρας:

Για το παιχνίδι: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς. Να συγκεντρωθούμε και να φτιάξουμε την ομάδα μας. Είχαμε πολύ καλή εικόνα. Ξεκινήσαμε πιο ήπια. Στη συνέχεια ανεβάσαμε ένταση και χάσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό δείγμα απέναντι σε μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη. Κρατάμε τα θετικά και θα αναλύσουμε και τα αρνητικά».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό: «Είναι θετικό ότι έχουμε τον ίδιο προπονητή με τις ίδιες ιδέες. Οι καινούριοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Κυριάρχησε αυτό που ήθελα περισσότερο μέσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μεγαλύτερη ευθύνη να ανεβάσω ακόμα πιο ψηλά τον Κυπελλούχο Ευρώπης».