Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα «ερυθρόλευκη» και στα γενέθλια η επετειακή φανέλα – θρύλος

Η νέα «ερυθρόλευκη» και στα γενέθλια η επετειακή φανέλα – θρύλος

Η επετειακή φανέλα που θα φορέσει για μια φορά ο Ολυμπιακός, στα γενέθλια του συλλόγου, θα «ταξιδέψει» τους οπαδούς της ομάδας στο ένδοξο παρελθόν των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει την τρίτη και την δεύτερη φανέλα του για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για τις επιλογές της ομάδας του λιμανιού.

Οι δύο φανέλες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κέρδισαν τις εντυπώσεις και πλέον οι οπαδοί των πειραιωτών περιμένουν τα αποκαλυπτήρια για την κλασική ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν θα γίνει και η παρουσίαση της θρυλικής ερυθρόλευκης ριγωτής φανέλας του συλλόγου, η οποία αναμένεται και αυτή να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Είναι η φανέλα που όλοι περιμένουν πως και πως για να δουν, αλλά βεβαίως υπάρχει και κάτι το οποίο θα είναι εντυπωσιακό και αφορά τα γενέθλια της ομάδας του Πειραιά.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής το 2025 και η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι σημαδιακή για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν σχεδιάζουν σε συνεργασία με την Adidas και μια επετειακή φανέλα, για να τιμήσουν την θρυλική ιστορία ενός αιώνα για την ομάδα του Πειραιά.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι η επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού είναι σχέδιο αποκλειστικά για τους Πειραιώτες.

Είναι δηλαδή μια φανέλα με μοναδικό σχέδιο και γίνεται μόνο για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό άλλωστε η κατασκευή της θα απασχολήσει για μήνες την εταιρεία που ντύνει την ομάδα του λιμανιού.

Θα είναι δηλαδή μια φανέλα που θα φτιάξει η Adidas μόνο για τους «ερυθρόλευκους» και θα «ταξιδέψει» τους οπαδούς του συλλόγου στο ένδοξο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός θα φορέσει για ένα μόνο παιχνίδι την συγκεκριμένη φανέλα, σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κοντά στις 10 Μαρτίου, όταν και είναι τα γενέθλια του συλλόγου.

Αυτή η φανέλα με την οποία θ’ αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, θα «ξυπνήσει» μνήμες του ένδοξου παρελθόντος του Θρύλου και θα συνδέσει στιγμές δόξας σε εκατό χρόνια μυθικής ιστορίας.

Sports in

Τα εγκώμια του Άγιαξ για τα «μωρά» του Θρύλου και η συνομιλία Ντάνι Μπλιντ – Καραπαπά

Θαμπώθηκαν οι Ολλανδοί με τους μικρούς του Ολυμπιακού. Και δεν σταμάτησαν να μοιράζουν συγχαρητήρια. Στο μεταξύ ήταν εκεί και ο Ντάνι Μπλιντ και…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024