Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης φουνταριστής, Ντένιας Κουρέτα.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ντένια Κουρέτα. Η διεθνής φουνταριστή (ημ. γέννησης 18/9/2005, 1,75μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν (2023-24), η Ντένια Κουρέτα αγωνίστηκε και ξεχώρισε με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ από το 2015 έως το 2023, ήταν στην ΝΕ Πατρών.

Η 19χρονη φουνταριστή είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Το 2021 και το 2022, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια με την Εθνική Νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Το 2022, ήταν στην Εθνική Νέων Γυναικών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το 2022, επίσης, συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 20 καλύτερες νέες πολίστριες παγκοσμίως!

Η δήλωση της Ντένιας Κουρέτα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Ολυμπιακού, που μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, αλλά και σε έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί πάντα όλους τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους και νιώθω μεγάλη τιμή και απολυτά έτοιμη, να τους διεκδικήσουμε μαζί. Παράλληλα, το γεγονός ότι η επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου συμπίπτει με τη μεταγραφή μου, είναι κάτι που με τιμά και με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Προηγούμενες ομάδες:

2015-23: ΝΕ Πατρών

2023-24: ΑΝΟ Γλυφάδας