Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Tσιτσιπάς – Φονίνι 2-0: Στα ημιτελικά του Gstaad Open ο Στέφανος

Tσιτσιπάς – Φονίνι 2-0: Στα ημιτελικά του Gstaad Open ο Στέφανος

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Φάμπιο Φονίνι με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Gstaad Open.

Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Gstaad Open πανηγυρίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε του Φάμπιο Φονίνι με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ιταλό αντίπαλό του και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι των Μπερετίνι – Οζέρ Αλιασίμ.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά φτάνοντας πολύ γρήγορα στο 3-0 στα γκέιμ με ένα μπρέικ. Η απάντηση του Φονίνι όμως ήταν παρόμοια, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Από εκεί οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους για το 5-4 υπέρ του συμπατριώτη μας. Στο δέκατο γκέιμ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να βάλει πίεση και να φτάσει στο 6-4 για το 1-0.

Σε ένα παρόμοιο μοτίβο, ο Τσιτσιπάς έφτασαν εκ νέου σε ένα 3-0 στα γκέιμ, με τον Ιταλό να μειώνει σε 3-2. Εκεί ο Στέφανος έκανε το μπρέικ για το 4-2 και στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του φτάνοντας το 6-3 για το 2-0 στα σετ που του έδωσε τη νίκη και την πρόκριση.

Sports in

Mεντιλίμπαρ: Πιστεύει στα νιάτα και το δείχνει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε εμπιστοσύνη στα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας των πειραιωτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024