Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Λειτούργησαν οι επιστροφές μου»

Τσιτσιπάς: «Λειτούργησαν οι επιστροφές μου»

Όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του τουρνουά στο Γκστάαντ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την εύκολη νίκη του με 2-0 σετ εις βάρος του Φάμπιο Φονίνι και την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά στο Γκστάαντ, εμφανίστηκε χαμογελαστός στην on court συνέντευξή του και σχολίασε τα όσα έγιναν στο ματς.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς:

«Λειτούργησαν οι επιστροφές μου, ήμουν σταθερός και επέμεινα σε όλο το ματς να μένω πίσω και να προσπαθώ να βρίσκω τις γωνίες», είπε ο 25χρονος τενίστας. «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που σέρβιρα προς το τέλος του ματς.

Στην αρχή προσπαθούσα να βρω πώς να ανοίξω το court, πώς θα δημιουργήσω ευκαιρίες με το σερβίς μου. Ξεκλείδωσα τον «κωδικό» προς το φινάλε και έπαιζα άνετα, ένιωσα ότι έκανα τα πάντα σωστά. Αυτό είναι καλό, κάποια πράγματα στο πνευματικό κομμάτι δουλεύουν σωστά, έχω παίξει δύο ματς εδώ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ο κόσμος είναι υπέροχος, ευχαριστώ που με στηρίζει».

Για το παιχνίδι στο υψόμετρο: «Θα έλεγα να μην ενθουσιάζεστε πολύ με το υψόμετρο. Συνήθως η μπάλα έχει την ίδια ταχύτητα με αυτή στο επίπεδο της θάλασσας. Σου δίνει ένα αίσθημα άνεσης, δεν χρειάζεται να πηγαίνεις για πολλά, έρχονται όλα φυσιολογικά.

Αυτό έχω καταλάβει όταν παίζω σε υψόμετρο. Το σερβίς μου δουλεύει εξαιρετικά, νιώθω ότι μπορώ να κάνω λιγότερη προσπάθεια και να βγει φυσιολογικά. Νομίζω ότι ωφελούμαι από αυτό».

Για τον αυριανό του αντίπαλο στα ημιτελικά, που θα βγει από το ματς Μπερετίνι-Αλιασίμ: «Kαι οι δύο είναι σπουδαίοι αντίπαλοι, τους έχω αντιμετωπίσει κάποιες φορές. Είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το τένις. Αυτοί οι παίκτες είναι στο peak της καριέρας τους και ανυπομονώ για την πρόκληση.

Είναι παίκτες της γενιάς μου, παίζουμε μεταξύ μας εδώ και χρόνια και όταν τους συναντάω έρχονται ευχάριστες αναμνήσεις. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την κληρονομιά μας στο άθλημα».

Sports in

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Το ελληνικό «χρυσάφι» του Μεντιλίμπαρ

Η ευλογημένη γενιά του Youth League είναι εδώ διεκδικώντας. Και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιβεβαιώνει πως…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024