Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτησή για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτησή για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε την εισβολή της Κύπρου, αφού ήταν 17 ετών όταν συνέβη και όσα έχουν καταγραφεί στη μνήμη της δεν μπορούν να ξεχαστούν, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Πενήντα χρόνια πέρασαν από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, και η Άννα Βίσση έκανε μία ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας τη θλίψη της για την πατρίδα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε την εισβολή της Κύπρου, αφού ήταν 17 ετών όταν συνέβη και όσα έχουν καταγραφεί στη μνήμη της δεν μπορούν να ξεχαστούν, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν. Η Άννα Βίσση ανέβασε ένα εξόχως συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια με φόντο τη σημαία της πολυαγαπημένης της πατρίδας.

Το τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο στο post στης αγαπημένης καλλιτέχνιδας είναι το «Γιασεμί», το οποίο ερμηνεύει η ίδια, ένα τραγούδι από τον δίσκο «Ω! Κύπρος» που είχε κυκλοφορήσει το 1995 και έχει αφιερώσει στη μεγαλόνησο.

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερές μου αναμνήσεις»

Η Άννα Βίσση πριν λίγες μέρες έδωσε συναυλία στη Λάρνακα της Κύπρου και λίγο αργότερα, έκανε μερικές δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη γενέτειρά της, την Κύπρο για να ζήσει μόνιμα.

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερές μου αναμνήσεις. Τα τελευταία χρόνια, η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία, που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που θα σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω. Μια χαρά ζω κι εδώ δηλαδή, αλλά ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο της εγγόνια, που βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τη συναυλία της.

«Δεν είχαν θέση και κάθισαν στα σκαλιά. Τους έβαλαν μαξιλαράκια. Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο. Η πρώτη τους κουβέντα, ο μεγάλος ειδικά ο Νίκος που είναι 11 χρονών, ήταν «αγαπώ την Κύπρο». Τον ρώτησα για ποιον λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε ότι του θυμίζει τη Νέα Υόρκη. Του λέω «καμία σχέση»», εξηγεί.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο μικρός που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε «θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο, αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο» και του είπα «ναι, θα ‘θελες». Είναι εδώ μαζί με την κόρη μου κι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

Δείτε το βίντεο 

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024