Αναστάτωση στους φανς της βασίλισσας της pop, Μαντόνα, έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γιου της, Ντέιβιντ Μπάντα Μουέιλ Τσικόνε Ρίτσι.

Και εκεί που όλοι θα περίμεναν πως ο γιος της διάσημης σταρ θα περνούσε πλουσιοπάροχα την ζωή του, με ανέσεις και χωρίς – προφανώς – προβλήματα βιοπορισμού, μία δήλωσή του ήρθε να… ταράξει τα νερά της διεθνούς showbiz.

«Ψάχνει στα σκουπίδια» για φαγητό και… του αρέσει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ Μπάντα, λέει ότι αναγκάστηκε να «ψάξει» για φαγητό αφού μετακόμισε από το σπίτι της σούπερ σταρ.

O Ντέιβιντ χρησιμοποίησε τη φράση «scavenge food», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ψάχνω στα σκουπίδια» για φαγητό.

Ο έφηβος μουσικός ζει τώρα σε ένα διαμέρισμα στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και χρεώνει για διαδικτυακά μαθήματα κιθάρας σε μια προσπάθεια να βγάλει κάποια μετρητά.

(φωτογραφία: Instagram)

Ερωτηθείς πώς του αρέσει να ζει μόνος, επέμεινε: «Μου αρέσει. Δεν είμαι μόνος μου, έχω την κοπέλα μου. Αλλά μου αρέσει».

Ωστόσο, ο Ντέιβιντ – του οποίου η μητέρα έχει περιουσία που αξίζει 650 εκατομμύρια λίρες και έχει σπίτια σε όλο τον κόσμο – συνέχισε:

«Είναι υπέροχο να βιώνεις ότι είναι εννέα η ώρα το βράδυ, πεινάω και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να πάρω φαγητό και να ψάξω. Είναι διασκεδαστικό να είσαι νέος».

Η Μαντόνα φαίνεται πως δεν έχει μετατρέψει τον γιο της σε κακομαθημένο παιδί, όπως πολλά άλλα μωρά «nepo», ωστόσο πολλοί εκτιμούν πως αυτή η κίνηση του Μπάντα είναι μόνο και μόνο για να διατηρηθεί το όνομά του στην δημοσιότητα.

Τι είναι τα nepo babies;

Ο όρος προέρχεται από τη λέξη nepotism.

Δηλαδή, η πρακτική του νεποτισμού, της οικογενειοκρατίας. Ο όρος αναφέρεται κυρίως σε άτομα που παίρνουν δουλειές εξαιτίας της οικογενειάς τους και ακόμα περισσότερο (όπως φαίνεται), εξαιτίας των γονιών τους.

Τα Nepo Babies, φαίνεται να έχουν ευνοηθεί μόνο και μόνο επειδή έχουν γεννηθεί σε μια οικογένεια, ή έχουν ένα όνομα. Δηλαδή, έχουν περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλα άσημα παιδιά.

Γνωρίζουμε πάρα πολλές περιπτώσεις διασήμων, που τα παιδιά τους έγιναν εξίσου ή ίσως και περισσότερο διάσημα.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα όπως οι Gigi και η Bella Hadid, η Kendall Jenner, η Hailey Bieber, Kaia Gerber, Lili- Rose Depp, Lila Moss, Leni Klum, Kate Hudson, και άλλες.