Η Μαρία Βοσκοπούλου, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα μερικά κοινά τους στιγμιότυπα. Σε ένα video παρουσίασε στιγμές με τον πατέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών. Το «παρών» έδωσε η Άντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη από την κόρη τους, Μαρία και φίλοι του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Το συγκλονιστικό video για τον πατέρα της

Η γνωστή πολιτικός και πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Γης της ελιάς» έφτασε λίγο πριν από τις 11.30, τραβώντας επάνω της τα φλας και τα βλέμματα.

Πέρα από το χέρι της κόρης της Μαρίας, η οποία ακολουθεί τα χνάρια της στον χώρο της υποκριτικής, η Αντζελα κρατούσε κι ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο άφησε στο μνήμα του Τόλη Βοσκόπουλου, εμφανώς συγκινημένη. Στο μνημόσυνο βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους και η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Αντζελα Γκερέκου γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1995, όταν εκείνη πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή στην πρεμιέρα του στο κέντρο «On The Rocks», στη Βάρκιζα. Περίπου έναν χρόνο μετά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τους τον Τέρενς Κουίκ, ενώ η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, ήρθε στον κόσμο το 2001.