Η Σελίν Ντιόν είπε για τον Ιταλό τενόρο κάποτε πως «αν ο Θεός ήταν καλλιτέχνης, η φωνή του θα έπρεπε να ακούγεται όπως του Αντρέα Μποτσέλι». Ο Ντέιβιντ Φόστερ, καλλιτεχνικός παραγωγός, συχνά περιγράφει την φωνή του Μποτσέλι ως την πιο όμορφη στον κόσμο

Ο Αντρέα Μποτσέλι γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια του στη μουσική και ο σπουδαίος Ιταλός τενόρος πραγματοποίησε τρεις live εμφανίσεις στο «Teatro del Silenzio» στην Τοσκάνη της Ιταλίας, έχοντας μαζί του στη σκηνή αρκετούς διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Μεταξύ αυτών και η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, η οποία εμφανίστηκε στην τρίτη κατά σειρά συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι το βράδυ της Παρασκευής (19/7), με τον Αντρέα Μποτσέλι να παίζει στο πιάνο κάνοντάς της… καντάδα.

Photo; Sofia Vergara / Instagram

Η Κολομβιανή σταρ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την καντάδα του Μποτσέλι και έγραψε: «Τι βραδιά! Τι θα λέγατε για αυτήν την καντάδα;».

Άλλοι μεγάλοι σταρ που παραβρέθηκαν στον εορτασμό των 30 χρόνων του τενόρου στις τρεις live εμφανίσεις του ήταν ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζόνι Ντεπ, ο Ράσελ Κρόου, ο Εντ Σίραν, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα τρία παιδιά του Μποτσέλι, Ματέο, Άμος και Βιρτζίνια.