Συνελήφθη ένας ύποπτος άνδρας που φέρεται να παρακολουθούσε και είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον της Τέιλορ Σουίφτ και του συντρόφου της, Τράβις Κέλσι, στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας.

Ο συλληφθείς είναι ένας 34χρονος Αμερικανός stalker, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Στόχος απειλών και ο σύντροφός της, Τράβις Κέλσι

Είχε εισιτήριο για το σόου της Τέιλορ Σουίφτ, στις 17 Ιουλίου στο Veltins-Arena στη Γερμανία, με τον ίδιο να έκανε απειλητικές αναρτήσεις στα social media κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας και του συντρόφου της Τράβις Κέλσι, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του, την ώρα που έμπαινε στο χώρο της συναυλίας.

Δόθηκε εντολή ο εν λόγω άνδρας να τεθεί υπό κράτηση για όλες τις μέρες της διεξαγωγής του Eras Tour στην πόλη και να αφεθεί ελεύθερος σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου.

Οι αρχές τόνισαν ότι δεν υπήρχε ποτέ κανένας κίνδυνος για την Σουίφτ, τον Κέλσι ή τους 60.000 θαυμαστές που ήταν παρόντες στη συναυλία της 17ης Ιουλίου.

Το παλαιότερο περιστατικό παρακολούθησης της Τέιλορ Σουίφτ

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση παρακολούθησης με την οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη η Σουίφτ τους τελευταίους μήνες.

Νωρίτερα φέτος, ένας άνδρας με το όνομα Ντέιβιντ Κρόου συνελήφθη δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες αφού καταδίωκε την καλλιτέχνιδα έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Αφού η ασφάλεια της Τέιλορ Σουίφτ κάλεσε το 911 και ανέφερε ότι ο Κρόου έχει στηθεί έξω από το διαμέρισμά της, συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου, όπως είχαν αναφέρει οι New York Times. Μετά την απελευθέρωσή του, ο Κρόου επέστρεψε στο σπίτι της Σουίφτ στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου και συνελήφθη ξανά, αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες παρενόχλησης και δύο κατηγορίες καταδίωξης.