Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 61χρονο δικυκλιστή σημειώθηκε χθες στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη, στο ύψος του αεροδρομίου.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Εθνική Οδό στο ύψος του αεροδρομίου.

Ένας 61χρονος άνδρας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα καθώς βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού.

Ο 61χρονος ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια, πριν τη συνταξιοδότησή του, υπηρετούσε στο Τμήμα Μεταγωγών, κάνοντας υπηρεσίες στα Δικαστήρια και κυρίως στο Εφετείο.

φωτογραφία: cretalive.gr

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr ο άτυχος δικυκλιστής οδηγώντας την μηχανή του στην Εθνική οδό, φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, κάτι που – όπως αναφέρεται – αντιλήφθηκε ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος σταμάτησε και αυτός για να του προσφέρει βοήθεια.

Στην συνέχεια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το φορτηγό που ακολουθούσε έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να και να χάσει τη ζωή του ο δικυκλιστής.

Ο οδηγός του αγροτικού βγήκε σώος από τα συντρίμμια.

Στον εισαγγελέα οι 2 συλληφθέντες – Τι υποστηρίζουν

Οι δύο οδηγοί του φορτηγού και του αγροτικού αυτοκινήτου, κρατούνται και θα οδηγηθούν σήμερα Σάββατο (20/07) ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού φέρεται να επιμένει ότι αντιλήφθηκε πως ο οδηγός της μηχανής αισθάνθηκε αδιαθεσία

O 46χρονος οδηγός του φορτηγού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, – σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr – και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως επεσήμανε, την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε το αγροτικό όχημα πάνω στο οποίο έπεσε, χωρίς καν να δει ότι εκεί υπήρχε και ο δικυκλιστής.


Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού φέρεται να επιμένει ότι αντιλήφθηκε πως ο οδηγός της μηχανής αισθάνθηκε αδιαθεσία και για το λόγο αυτό σταμάτησε, προκειμένου να δει αν μπορεί να τον βοηθήσει.

Το θύμα, ωστόσο όπως προέκυψε, δεν είχε καν βγάλει το προστατευτικό κράνος που φορούσε.

φωτογραφία: cretalive.gr

φωτογραφία: cretalive.gr