Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκολας Κέιτζ; Το καστ αστέρων που θα συνεργαστούν στη δραματική ταινία «The Prince»

Νίκολας Κέιτζ; Το καστ αστέρων που θα συνεργαστούν στη δραματική ταινία «The Prince»

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κάμερον Βαν Χόι.

O Σάιμον Ρεξ, η Ινάνα Σαρκίς και ο Γουέιν Μπρέιντι είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τους Τζ. Κ. Σίμονς, Νίκολας Κέιτζ, Άντι Γκαρσία, Τζανκάρλο Εσποζίτο και Σκοτ Χέιζ  στη δραματική ταινία «The Prince».

Το στόρι

Σύμφωνα με πηγές του Deadline, το σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ και υποψήφιου για Όσκαρ Ντέιβιντ Μάμετ είναι εμπνευσμένο από τον αγώνα ενάντια στον εθισμό στο αλκοόλ και σε ουσίες που έδωσε ο γιος του Αμερικανού προέδρου Χάντερ Μπάιντεν.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κάμερον Βαν Χόι και στο καστ αστέρων προστέθηκαν επίσης οι Τζορτζ Νιούμπερν, Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο, Πολ Κασελ και Κούρτνι Κάρτερ.

Οι συντελέστες της ταινίας

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται μυστικές, το «The Prince» φέρεται να εξιστορεί την «ταραχώδη πορεία του Parker Scott (Χέιζ), ενός εξαρτημένου ατόμου, μέσα στον υψηλού ρίσκο κόσμο της δύναμης, της ευχαρίστησης και του πόνου και ενός μεταμορφωτικού ταξιδιού προς την ανάρρωση.

Παραγωγοί της ταινίας εκτός του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή Σκοτ Χέιζ είναι οι Σον Γούλφιγκτον (Sean Wolfington), Τζο Ενρίκεζ (Jo Henriquez) και Lije Sarki.

Μια πηγή κοντά στους δημιουργούς της ταινίας διέψευσε τον περασμένο μήνα ότι το έργο αντλεί έμπνευση από τον Μπάιντεν, υπογραμμίζοντας ότι «το έργο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και όπως είναι σήμερα με επικεφαλής τον Βαν Χόι, είναι μια αφήγηση φανταστικών γεγονότων και χαρακτήρων».

Sports in

Το in στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι! (pics)

Το In.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό Χωριό και όπως μπορείτε να δείτε έχει και ιδανικούς χώρους ακόμη και για περιπάτους με φόντο τον Σηκουάνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024