Οι εμφανίσεις στην παραλία αποτελούν πια πραγματικότητα. Φυσικά, θέλετε να είστε όμορφες ακόμη κι εκεί, με την αυτοπεποίθηση να βρίσκεται στα ύψη. Εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για εσάς και σας παρουσιάζουμε τα hacks που θα βοηθήσουν το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας να… «συνεργαστούν» και να σας χαρίσουν ένα άψογο beach look όσες ώρες κι αν βρίσκεστε στην πλαζ.

Επιλέξτε αντηλιακό που δεν κολλάει

Προτιμήστε φόρμουλες αντηλιακών που εφαρμόζονται πανεύκολα στο πρόσωπο, δεν είναι κολλώδεις και απορροφώνται αμέσως. Για το σώμα, τα διάφανα και oil-free αντηλιακά είναι ιδανικά για να μην κολλήσει η άμμος πάνω σας και δημιουργηθούν αυτές οι αντιαισθητικές λωρίδες άμμου που δεν θέλετε.

Φρεσκάρετε τακτικά το πρόσωπό σας

Για να αναζωογονήσετε στη στιγμή την επιδερμίδα σας, σάς προτείνουμε να έχετε μαζί σας ένα mist για το πρόσωπο, ώστε να το ψεκάζετε όποτε το χρειάζεστε -φροντίστε να είναι ενυδατικό. Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, και είστε επιρρεπείς στο να βγάζετε σπυράκια, προτιμήστε ένα face mist με σαλικυλικό οξύ. Μετά το mist, πάρτε ένα επαναχρησιμοποιούμενο πανάκι καθαρισμού προσώπου ή ένα χαρτομάντηλο και ταμπονάρετε την περίσσια ποσότητα του mist. Προαιρετικά, εφαρμόστε έναν ορό υαλουρονικού οξέος για να ενυδατωθεί η επιδερμίδα σας πριν ανανεώσετε το αντηλιακό σας.

Κρατήστε το μακιγιάζ μίνιμαλ

Το μακιγιάζ στην παραλία πρέπει να είναι μίνιμαλ, ώστε να δείχνετε όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Οι makeup artists προτείνουν να επιλέξετε ένα αντηλιακό με χρώμα, αν θέλετε οπωσδήποτε ένα επίπεδο κάλυψης στην επιδερμίδα σας, να περάσετε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας -επιλέξτε μία μάσκαρα που τους δίνει μήκος και τις διαχωρίζει  ή και μία χρωματιστή για ένα πιο fun αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με ένα lip balm με διάφανο χρώμα -ιδανικά και με δείκτη προστασίας- και είστε έτοιμες!

Προτιμήστε χτενίσματα που κρατούν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο

Λόγω του καύσωνα, καλό είναι να έχετε τα μαλλιά σας πιασμένα πάνω -σίγουρα δε θέλετε να πέφτουν στο πρόσωπό σας, με αποτέλεσμα να ιδρώνετε περισσότερο και τελικά να σας ενοχλούν. Κάντε μια ψηλή αλογοουρά ή ένα σινιόν ή δοκιμάστε αυτό το χτένισμα που είναι εύκολο και cool: κάντε τη χωρίστρα στη μέση και δημιουργήστε δύο μικρές  πλεξούδες δεξιά και αριστερά με τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, κάντε μια αλογοουρά κι ενσωματώστε τις πλεξούδες σε αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο twist σε αυτό το τόσο κλασικό και απλό hairstyle. Ολοκληρώστε ψεκάζοντας ένα αντηλιακό για τα μαλλιά -εφαρμόστε το τόσο στη χωρίστρα και τα υπόλοιπα μαλλιά όσο και στα σημεία που είναι πιο πιθανό να καούν ή να ερεθιστούν από τον ήλιο.

Κάντε self tan

Μια μικρή προετοιμασία πριν από τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία παραλία αξίζει τον κόπο, γι’ αυτό δοκιμάστε να κάνετε self tan, το οποίο μπορεί να καμουφλάρει τυχόν ανομοιομορφίες της επιδερμίδας, όπως φλέβες, σπυράκια ή σημάδια. Όποια φόρμουλα self tan κι αν χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει πρώτα να κάνετε απολέπιση και μετά το αυτομαυριστικό προϊόν να ενυδατώσετε καλά την επιδερμίδα σας για να έχετε ένα άψογο μαύρισμα χωρίς ραβδώσεις.

Πηγή Vita