Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δούκας: Δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να είμαι ιπποκόμος και να κάνω υποκλίσεις στον Μητσοτάκη

Δούκας: Δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να είμαι ιπποκόμος και να κάνω υποκλίσεις στον Μητσοτάκη

«Κανένας δεν πρέπει να κάνει υποκλίσεις, πρέπει να σηκώνουμε ανάστημα, να χτυπιόμαστε και να συγκρουόμαστε», υπογράμμισε από την Τρίπολη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

Εγώ δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να κάνω υποκλίσεις στον κ. Μητσοτάκη, δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να είμαι ιπποκόμος, ούτε και εσείς, υπογράμμισε από την Τρίπολη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως είπε ο Χάρης Δούκας, «κανένας δεν πρέπει να κάνει υποκλίσεις, πρέπει να σηκώνουμε ανάστημα, να χτυπιόμαστε και να συγκρουόμαστε. Διότι τα χρήματα που διαχειρίζονται σαν κάποια παρέα, είναι ευρωπαϊκά κονδύλια και είναι δικά μας χρήματα».

«Θα δώσουμε τη μάχη για να ξαναχτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας πως «πρέπει εμείς όλοι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, να αποφασίζουν για τις ανάγκες τους, και όχι σε κλειστούς διαδρόμους και σε κλειστά δωμάτια να κλείνουν χρηματοδοτήσεις με βάση τις υποκλίσεις. Γι’ αυτό και στις 6 του Οκτώβρη, η διαδικασία είναι πάρα πολύ κρίσιμη, διότι όλοι λέγαμε, το λέγατε και εσείς, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, ότι δεν πάει άλλο».

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση του Χάρη Δούκα

«Πρέπει να κλείσουμε τον κύκλο της επιβίωσης και να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης»

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξανά χτιστεί, να ξαναβρεί την επαφή του με τον κόσμο. «πρέπει όλοι μας να έχουμε ρόλο, λόγο και ευθύνη, να είστε όλοι ηγέτες στον τομέα της παρέμβασής σας. Αυτή είναι η ευκαιρία. Μετά τις 6 του Οκτώβρη, δε θα έχουμε ξανά ευκαιρία. Οπότε το δίλημμα είναι ένα: θέλουμε μικρά βήματα, που είναι τόσο μικρά, που θα μοιάζουν με στασιμότητα ή θέλουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη; Εγώ νομίζω ότι έχουμε μία πολύ μεγάλη δυνατότητα, και η δυνατότητα είναι, όλο το επόμενο διάστημα, σε παρά τις δύσκολες συνθήκες, να μπορέσουμε να ξαναδώσουμε ελπίδα στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας πως «το ξέρετε πολύ καλά, δώσατε όλοι πολύ μεγάλους αγώνες, όλα τα δύσκολα χρόνια, όλη τη δύσκολη περίοδο που χτυπηθήκαμε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, που πήραμε δύσκολες αποφάσεις. Πρέπει να κλείσουμε τον κύκλο της επιβίωσης και να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης. Να μπορέσουμε όλοι μαζί να πείσουμε όλο τον κόσμο που είναι προοδευτικός, που είναι δημοκρατικός να ακούσει τι λέμε. Να ακούσουν την κατεύθυνση που τους προτείνουμε για να μπορέσουμε να έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή, και να δεσμευτούμε όλοι, ότι η διαδικασία μέχρι εκεί θα έχει ισονομία, θα έχει κώδικα δεοντολογίας, δεν θα δηλητηριάσουμε τις σχέσεις μας, θα μιλάμε ανοιχτά και καθαρά για όλα τα θέματα, και θα φτάσουμε 6 του Οκτώβρη και μετά ενωμένοι, στην πρώτη γραμμή, όλοι στρατιώτες, όχι στρατηγοί. Θα δώσουμε τη μάχη για να ξαναχτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, με ψυχή το ΠΑΣΟΚ».

Sports in

ΑΕΚ: Περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Λαμέλα

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024