Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερο τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία κόντρα στη Μαλίν

Δεύτερο τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία κόντρα στη Μαλίν

Ο Ολυμπιακός μετά το τεστ με τον Άγιαξ κοντράρεται με τη Μαλίν στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε την Παρασκευή το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν κόντρα στον Άγιαξ και έδειξε πολύ καλό δείγμα γραφής, με τα βλέμματα να τραβάνε τα «χρυσά» παιδιά των Πειραιωτών που κατέκτησαν το Youth League την περασμένη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, αλλά ανάγκασε τους ανθρώπους του Άγιαξ να τον αποθεώσουν. Πλέον, μία μέρα μετά το τεστ με τον Αίαντα, οι ερυθρόλευκοι παίζει το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, αυτή τη φορά κόντρα στη βελγική Μαλίν (16:00, Cosmote Sports 1).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μια μέρα μετά το φιλικό με τον Άγιαξ θέλει να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του για τη νέα σεζόν και για αυτό θα παίξει κόντρα στη Μαλίν που είναι πιο έτοιμη.

Η Μαλίν και το πλάνο του «Μέντι»

Συγκεκριμένα, οι Βέλγοι είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία από τον Ολυμπιακό που κάνει εδώ και 10 ημέρες προπονήσεις. Η Μαλίν έχει παίξει ήδη τέσσερα φιλικά, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ το τεστ με τους Πειραιώτες είναι το τελευταίο, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να αγωνιστούν και σήμερα αρκετά παιδιά από τη «χρυσή» φουρνιά των ερυθρόλευκων ακαδημιών, ενώ λογικά θα ξεκινήσουν και οι Ροντινέι, Ορτέγκα και Τζολάκης που δεν ήταν χθες στην ενδεκάδα. Την ίδια ώρα, εκτός αναμένεται να βρεθούν οι Ελ Κααμπί, Γκαρθία και πιθανότατα ο Στάμενιτς.

Sports in

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Βγήκαν τα «μαχαίρια» – «Επί ποδός πολέμου» οι υποψήφιοι

Ανεβάζουν «γκάζια» οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με αιχμές για τους αντιπάλους, περιοδείες ανά την επικράτεια και επιχείρηση - «γοητεία» για να κερδίσουν ψηφοφόρους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024