Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν για Πινέδα στο Μεξικό: «Η μεταγραφή του στη Μοντερέι ίσως κλείσει το Σαββατοκύριακο»

Επιμένουν για Πινέδα στο Μεξικό: «Η μεταγραφή του στη Μοντερέι ίσως κλείσει το Σαββατοκύριακο»

Νέα σενάρια από το Μεξικό αναφέρουν ότι ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζουν τις συζητήσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα, τονίζοντας πως η υπόθεση μπορεί να κλείσει μέχρι και την Κυριακή (21/07).

Ο Ορμπελίν Πινέδα από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ στο Μεξικό με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το μέλλον του.

Ο μέσος της ΑΕΚ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Μοντερέι και πολύ υψηλές απολαβές, όμως έχει για αρκετά χρόνια συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Την Παρασκευή (19/07) ρεπορτάζ του «365Scores México» υποστήριξε πως ΑΕΚ και Μοντερέι έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Πινέδα. Οπως τονίζεται μάλιστα, η συμφωνία επιτεύχθηκε στα επτά εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, νέο δημοσίευμα από το Μεξικό τονίζει πως η Μοντερέι μπόρεσε τις τελευταίες ώρες να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις θετικά με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το «Multimedios Deportes» υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες είχαν θετικές επαφές όσον αφορά την υπόθεση του Μεξικανού χαφ, λέγοντας μάλιστα ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτάσεις που είχε κάνει η Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ήταν αρκετά πιο κάτω από το ποσό που θα την έκανε να μπει σε σκέψεις πώλησης του παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 28χρονο από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Απόβαση στη Γαλλία

Αρκετές μέρες πριν τους αγώνες τους οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες εγκλιματίζονται σε συνθήκες Ολυμπιακών Αγώνων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024