Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Λορέντζο Πιρόλα, ο οποίος υπέγραψε στους Πειραιώτες για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Πειραιωτών, ο Ιταλός αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να πει το «ναι» στους «ερυθρόλευκους» και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Πιρόλα:

«Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός σύλλογος στην Ελλάδα, κέρδισε πρόσφατα το Conference League επομένως φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League. Ήταν μια εύκολη και γρήγορη απόφαση για εμένα να δεχτώ την πρόταση, και είμαι σίγουρος ότι έκανα σωστά που ήρθα εδώ να παίξω»

Αν έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο γιατί θα παίξει φέτος σε μια σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους συμπαίκτες μου και ήταν ένας από τους λόγους που με έπεισαν, όμως είμαι σίγουρος ότι ήρθα σε έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο και ελπίζω να τα πάω καλά και να αποδείξω την αξία μου.

Ελπίζω πως θα είμαι στη διάθεση του προπονητή και των φιλάθλων για να δίνω το maximum στο γήπεδο όπως κάνω πάντα και ελπίζω να παίζω να παίξω το συντομότερο δυνατό, θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα παίξω το πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θέλω να χαιρετήσω τους οπαδούς μας και να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή, γιατί ήρθα πολύ πρόσφατα όπως μου γράφουν πολύ. Θα βρεθούμε σύντομα στο γήπεδο, forza Ολυμπιακέ».