Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Σπορτινγκ Λισαβονας, η οποία επιθυμεί να τον κάνει δικό της.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια παραμένει ανένδοτος αναφέροντας πως ο παίκτης δεν πωλείται. Τόσο η «A Bola» όσο και η «Record» ασχολούνται ξανά με την υπόθεση του 24χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού.

Και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ.

«Εκτός αποστολής για το Europa League ο Παναθηναϊκός», αναφέρει η «Record», η οποία υπογραμμίζει ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο της Μπότεφ Πλοβντίβ τότε «θα μπορούσε να έχει επιρροή στις διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ, καθώς η ελληνική ομάδα θα έχει έχει μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη να προβεί σε πωλήσεις.

Η Σπόρτινγκ, θυμηθείτε, παρουσίασε μια νέα πρόταση για τον Ιωαννίδη, σταθερών 20 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. σε στόχους και 15% μελλοντικής μεταγραφής. Οι Έλληνες είπαν «όχι», αλλά οι συνομιλίες συνεχίζονται, ανέφεραν οι Πορτογάλοι.

Δείτε την ανάρτηση