Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μέχελεν με 2-0, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Οι πειραιώτες πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και όλα τα «φώτα» είναι στραμμένα στους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Οι «μικροί» έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους και το γκολ που πέτυχε σήμερα ο Μουζακίτης ήταν χάρμα ιδέσθαι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής των πειραιωτών είδε μιαν ακόμα κίνηση που «έδειξε» πολλά και αναφερόμαστε στη φάση του δεύτερου γκολ της ομάδας του λιμανιού, το οποίο πέτυχε ο Ζέλσον.

Η ενέργεια του Κωστούλα, ο οποίος δεν επιχείρησε να κάνει το δύσκολο, να πλασάρει δηλαδή από πλάγια θέση, αλλά επέλεξε να δώσει την πάσα μισό γκολ στον συμπαίκτη του, είναι σίγουρα ένα στοιχείο που φανερώνει πολλά για τον τρόπο σκέψης του νεαρού σέντερ φορ.

Έχουν ειπωθεί πολλά για την αξία και τις δυνατότητες που έχει ο Κωστούλας και δικαιολογημένα θα πούμε, κρίνοντας από τις εμφανίσεις του νεαρού στράικερ.

Ο Κωστούλας είδε τον συμπαίκτη του να είναι ελεύθερος σε θέση βολής και έκανε το απλό, αυτό που όμως πολλές φορές είναι… δύσκολο.

Δεν παρασύρθηκε από την επιθυμία που σίγουρα είχε για να σκοράρει, αλλά έκανε την τέλεια πάσα για να σκοράρει ο συμπαίκτης του.

Ο Ζέλσον εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μεταβίβαση του Κωστούλα και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Από μερικές απλές κινήσεις λοιπόν μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ένας παίκτης και σήμερα ο Κωστούλας έδειξε ότι έχει σωστή αντίληψη.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αμέσως μετά το γκολ, ο Ζέλσον έτρεξε στον Κωστούλα για να του αφιερώσει το τέρμα, δείχνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο ότι η μισή δουλειά έγινε από την πάσα του συμπαίκτη του.

*Αφήσαμε για το τέλος δυο κουβέντες για τον Ζέλσον, για τον οποίο είχαμε πει εδώ και μέρες ότι μπορεί να δώσει πολλά φέτος στον Ολυμπιακό. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με τον Άγιαξ, φάνηκε και σήμερα που ο Πορτογάλος κατάφερε να πετύχει και γκολ.

Στέλνει πολύ θετικά μηνύματα ο διεθνής εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά.

Κι αυτό φαίνεται και σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις των πειραιωτών, εκεί που ο Ζέλσον κάνει μεγάλη προσπάθεια δίνοντας το 100% για να είναι πανέτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου.

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024