Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το απρόσμενο σχόλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ

Το απρόσμενο σχόλιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ

Ενώ τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους είναι τεταμένες μετά τις εκρηκτικές τους αποκαλύψεις, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αντιδράσει με ένα απρόσμενο σχόλιο όταν γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μπορεί οι σχέσεις τους να είναι τεταμένες τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα ήταν διαφορετικά όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γνώρισε για πρώτη φορά τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι σχέσεις τους έχουν παγώσει μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τον χρόνο τους στη βασιλική οικογένεια μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Οι σχέσεις τους όμως ήταν πολύ πιο ζεστές στην πρώτη τους συνάντηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι το 2016 και λίγο αργότερα σύστησε τη γυναίκα που έμελλε να γίνει σύζυγός του στα μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου αδερφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Λεπτομέρειες αυτής της πρώτης τους συνάντησης αποκαλύφθηκαν στο βιβλίο των Omid Scobie και Carolyn Durand «Finding Freedom».

Όταν ο μελλοντικός βασιλιάς γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε σε ένα αναπάντεχο σχόλιο. «Ανυπομονούσα να συναντήσω το κορίτσι που έχει βάλει αυτό το ανόητο χαμόγελο στο πρόσωπο του αδερφού μου» φέρεται να είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα πράγματα, όμως, ήταν πιο άβολα με την Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφερθεί στη συνάντησή τους. «Όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήρθαν και τη συνάντησα πρώτη φορά είχαν έρθει για δείπνο. Θυμάμαι ότι ήμουν με σκισμένο τζιν και ξυπόλητη. Ήμουν πάντα θερμή με τις αγκαλιές. Δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό για πολλούς Βρετανούς. Υποθέτω ότι άρχισα να καταλαβαίνω πολύ γρήγορα ότι η επισημότητα δεν είναι μόνο για έξω, αλλά συνεχίζεται και μέσα. Αυτή η επισημότητα συνεχίζεται και από τις δύο πλευρές και αυτό ήταν έκπληξη για μένα» είχε περιγράψει η Μέγκαν Μαρκλ.

Στο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι είχε μιλήσει και για την πρώτη συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ με τη γιαγιά του αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. «Η γιαγιά μου ήταν το πρώτο ανώτερο μέλος της οικογένειάς μου που γνώρισε η Μέγκαν» είχε αποκαλύψει. «Δεν είχε ιδέα από τι αποτελούνταν όλα. Οπότε ήταν λίγο σοκ το σύστημα για εκείνη» είχε υποστηρίξει ο πρίγκιπας Χάρι.

Η έκπληκτη Μέγκαν Μαρκλ

«Εννοώ, είναι σουρεαλιστικό. Δεν υπήρξε για παράδειγμα κάποια μεγάλη στιγμή ότι ‘τώρα θα συναντήσεις τη γιαγιά μου’. Δεν ήξερα ότι θα τη συναντούσα μέχρι στιγμές πριν» συμπλήρωσε η ηθοποιός. «Ήμασταν στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε στο Royal Lodge για μεσημεριανό και είπε ‘ω, η γιαγιά μου είναι εδώ! Θα είναι εκεί μετά την εκκλησία’. Ήμασταν στο αυτοκίνητο, οδηγούσαμε και λέει ‘ξέρεις πώς να υποκλίνεσαι, σωστά;’. Και νόμιζα ότι ήταν αστείο» είχε περιγράψει η Μέγκαν Μαρκλ.

Σχετικά με τις πολιτιστικές τους διαφορές, ο πρίγκιπας Χάρι είχε συνεχίσει λέγοντας «πώς το εξηγείς αυτό στους ανθρώπους; Πώς εξηγείς ότι υποκλίνεσαι στη γιαγιά σου;». Και ειδικά ότι χρειάζεται να υποκλιθείς, ειδικά σε έναν Αμερικανό. Λοιπόν, αυτό είναι περίεργο» περιέγραφε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ τελικά συνάντησε και υποκλίθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ. «Ήταν τόσο έντονο. Όταν έφυγε, η πριγκίπισσα Ευγενία και η Fergie της είπαν ότι τα πήγε τέλεια. «Ευχαριστώ; Δεν ήξερα τι έκανα» περιγράφει η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι αργότερα σημείωνε πως «θυμάμαι την οικογένειά μου να τη γνωρίζει πρώτη φορά και να εντυπωσιάζεται. Έμειναν έκπληκτοι. Ίσως εκπλήσσονταν που ένας τζίντζερ μπορούσε να έχει μια τόσο όμορφη και τόσο έξυπνη γυναίκα».

Sports in

ΑΕΚ: Πήρε το νούμερο 9 ο Λαμέλα (pics)

Με το νούμερο 9 στην πλάτη ο Έρικ Λαμέλα μπήκε για πρώτη φορά στην «Opap Arena» ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024