Ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Piers Morgan – Uncensored» για να μιλήσει για πρώτη φορά για τις καταγγελίες που έγιναν στο παρελθόν εναντίον του – συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, καθώς και για κανιβαλισμό.

O δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως αν είχε «φάει ποτέ ανθρώπινη σάρκα»

Το 2021, η άνοδός του στο Χόλυγουντ σταμάτησε μετά από καταγγελίες τεσσάρων γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση. Κατηγορίες που ο ίδιος διέψευσε με σθένος, επιμένοντας ότι κάθε συνάντηση ήταν απολύτως συναινετική.

Ο Άρμι Χάμερ κατηγορήθηκε συγκεκριμένα για βιασμό, κακοποίηση, σεξουαλικό εξαναγκασμό αλλά και για το γεγονός ότι έστελνε μηνύματα σε διάφορες γυναίκες που περιείχαν κανιβαλιστικές φαντασιώσεις.

«Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος;»

Ο Βρετανός δημοσιογράφος δεν έχασε χρόνο και από την αρχή της κουβέντας ξεκίνησε με την επίμαχη ερώτηση:

«Ας ασχοληθούμε πρώτα απ’ όλα με τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Είστε κανίβαλος;».

@piersmorganuncensored #ArmieHammer #Piersmorgan #interview #piersmorganuncensored #trending #fyp #foryou ♬ original sound – piersmorganuncensored

Ο ηθοποιός απάντησε: «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να είστε κανίβαλος; Πρέπει να έχεις φάει πραγματικά κάποιον».

Αργότερα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως αν είχε «φάει ποτέ ανθρώπινη σάρκα», με τον Χάμερ να απαντά:

«Όχι. Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν μια ερώτηση που πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να απαντήσω. Αλλά όχι, ποτέ».

«Ήταν μια πολύ έντονη, σεξουαλική σχέση»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε στη συνέχεια και για τις σεξουαλικές του σχέσεις μετά το τέλος του γάμου του με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Effie Angelova, η οποία τον είχε κατηγορήσει πως ήθελε να κόψει το δάχτυλο του ποδιού της και ότι φαντασιωνόταν ότι «έτρωγε» τη σάρκα της.

«Αυτή ήταν μια πολύ έντονη σχέση, πολύ σεξουαλικά φορτισμένη, μεταξύ δύο ανθρώπων με πολύ παρόμοιες κλίσεις και διαστροφές. Ξέρετε, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Και υπάρχει ένα πολύ ευρύ φάσμα σεξουαλικότητας, και οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ασχολούνται με τη σεξουαλικότητά τους».

@piersmorganuncensored #armiehammer addresses those allegations with #PiersMorgan #trending #interview #fyp #foryou ♬ original sound – piersmorganuncensored


Επιπλέον, πρόσθεσε  πως κατά τη γνώμη του οι φήμες περί κανιβαλισμού «γεννήθηκαν από μια επιθυμία, να σε θέλω τόσο ολοκληρωτικά» και «σε θέλω τόσο πολύ», ώστε να είναι σχεδόν σαν «θέλω να σε φάω»».

Ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν πως είχε σημαδέψει με μαχαίρι την πρώην φίλη του, Paige Lorenze.

Απαντώντας σε αυτήν την κατηγορία, είπε χαρακτηριστικά: «Σαν την άκρη ενός μικρού μαχαιριού… Θέλω να πω, δεν υπήρχε καν αίμα στην κατάσταση. Ήταν περισσότερο σαν μια γρατζουνιά. Είναι στα πρότυπα των ζευγαριών που κάνουν τατουάζ τα αρχικά τους ο ένας στον άλλον».