Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία και με τα δύο παιδιά της Apple, 20 ετών και Moses, 18 ετών, ενώ φιλοξένησε ένα Instagram Q&A για τους 8,6 εκατομμύρια ακόλουθούς της την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, αφού ένας θαυμαστής ζήτησε από τη σταρ να μοιραστεί το τελευταίο της στιγμιότυπο με το μικρότερο παιδί της, η 51χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ανέβασε μια εκπληκτική φωτογραφία της να στέκεται στο κέντρο ανάμεσα στα δύο παιδιά της, τα οποία έχει με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, σε έναν άδειο δρόμο στην εξοχή.

Στην εικόνα, η κόρη της φαίνεται να ποζάρει με το ένα χέρι στο ισχίο της και το άλλο τυλιγμένο με αγάπη γύρω από τους ώμους της μητέρας της.

Ο Moses είναι μία νεότερη εκδοχή του Κρις Μάρτιν

Η πανύψηλη Apple στεκόταν δίπλα στη μητέρα της, καθώς χαμογελούσε στην κάμερα ενώ κουνούσε ένα κόκκινο και λευκό φόρεμα.

Ο αδελφός της, μοιάζει με τη νεότερη εκδοχή του rocker πατέρα του, με ένα καφέ πόλο και μαύρο παντελόνι καθώς στεκόταν στο πλευρό της Πάλτροου.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φαινόταν κομψή με ένα μπλε πουκάμισο, το οποίο κρατούσε μερικώς ξεκούμπωτο, και λευκό φουσκωτό παντελόνι.

Τι την προβληματίζει για το μέλλον των παιδιών της

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της σειράς ερωτήσεων και απαντήσεων, της ζητήθηκε να απαντήσει ποιο χαρακτηριστικό αγαπά περισσότερο και για ποιο ανησυχεί περισσότερο με τα παιδιά της.

«Νομίζω ότι και τα δύο παιδιά μου γνωρίζουν πραγματικά τον εαυτό τους πολύ καλά και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που αγαπώ και θαυμάζω», είπε σε ένα βίντεο.

«Και υποθέτω ότι αυτό που ανησυχώ και για τους δύο είναι το άγχος. Αυτή είναι, όπως γνωρίζουμε, η ανήσυχη γενιά. Οπότε μάλλον αυτό είναι που με ανησυχεί», συνέχισε.

Τον Μάιο, ο Moses, θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Brown το φθινόπωρο.

φωτογραφία: Instagram

Η ηθοποιός, ο 47χρονος Κρις Μάρτιν και το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού, η Apple, 20 ετών, ήταν όλοι παρόντες για να τον παρακολουθήσουν να λαμβάνει το δίπλωμά του.

Υπενθυμίζεται πως η Γκούινεθ Πάλτροου και ο frontman των Coldplay παντρεύτηκαν το 2003 και χώρισαν το 2014, σε αυτό που η ηθοποιός του Shakespeare in Love περιέγραψε περίφημα ως «συνειδητή αποσύνδεση».

Από τότε και οι δύο έχουν βρει την αγάπη αλλού – η Πάλτροου στον γάμο της με τον συνδημιουργό του Glee, Brad Falchuk, και ο Chris με το αστέρι του Fifty Shades Of Grey, Ντακότα Τζόνσον.