Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλάνκετ Τζάκσον: Η σπάνια εμφάνισή του γιου του Μάικλ Τζάκσον

Μπλάνκετ Τζάκσον: Η σπάνια εμφάνισή του γιου του Μάικλ Τζάκσον

Ο μικρότερος από τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, ο Μπίτζι, παλαιότερα γνωστός ως Μπλάνκετ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Μάικλ Τζάκσον άφησε πίσω του τρία παιδιά, τους Πρινς, Πάρις και Μπλάνκετ, τα οποία σε μικρή ηλικία αναγκάστηκαν να θρηνήσουν τον χαμό του αγαπημένου τους πατέρα.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από τότε που ο βασιλιάς της ποπ πέθανε και τα παιδιά του είναι πλέον ενήλικοι και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο.

Ο μικρότερος από τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, ο Μπίτζι, παλαιότερα γνωστός ως Μπλάνκετ, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Ο Μπίτζι δεν έχει δημόσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις σελίδες του Πρινς και της Πάρις στο Instagram.

Σπάνια εμφάνιση σε κατάστημα

φωτογραφία: splashnews.com

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, Μπίτζι, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο τοπικό κατάστημα Target στο Λος Άντζελες το Σάββατο.

Το μικρότερο παιδί του αείμνητου ποπ σταρ, 22 ετών πλέον, εθεάθη να φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι « Star Wars» και ένα ζευγάρι μαύρο αθλητικό σορτς με κόκκινη ρίγα στο πλάι καθώς περιηγείτο στους διαδρόμους του καταστήματος.

Έτσι όπως απαναθατίστηκε από τους παπαράτσι, φάνηκε να αγοράζει ένα παιχνίδι Minecraft, απολυμαντικό χεριών, οδοντόκρεμα και χαρτομάντηλα κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Ο Μπίτζι είναι gamer και οδηγεί ένα φωτεινό μοβ Tesla, σύμφωνα με τη Sun.

Φαίνεται ότι ο Μπίτζι είναι επίσης μεγάλος θαυμαστής του «Star Wars», καθώς βγήκε με παρόμοιο τρόπο τον Μάρτιο φορώντας ένα πουκάμισο Darth Vader με μαύρο αθλητικό σορτς και ασορτί αθλητικά παπούτσια.

Η ατυχής αναπαράσταση του περιστατικού στο μπαλκόνι το 2002 – Διεγράφη μετά από αντιδράσεις

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια Janelle Monáe κορόιδεψε τον βασιλιά της ποπ και τον γιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναδημιουργώντας το περιστατικό του 2002 όπου ο Μάικλ Τζάκσον κρέμασε τον τότε 9 μηνών γιο του σε ένα μπαλκόνι.

Στην ανάρτηση, η Monáe, η οποία ήταν ντυμένη όπως ο αείμνηστος σταρ με κόκκινο πουκάμισο και κοντή μαύρη περούκα, κρέμασε έναν ρομποτικό σκύλο πάνω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της.

Διέγραψε την ανάρτηση αφού άρχισε να λαμβάνει αντιδράσεις από θαυμαστές που πίστευαν ότι ήταν ασέβεια να κοροϊδεύουν τον Μάικλ Τζάκσον.

«Το γεγονός ότι Janelle Monae επιτίθεται στον αδελφό της Τζάνετ Τζάκσον, Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έχει πεθάνει πάνω από 15 χρόνια, είναι αξιολύπητο και λυπηρό. Janelle, ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσεις την αδερφή του τώρα, γιατί αυτό που έκανες ήταν άρρωστο και κακό και το ξέρεις!» έγραψε ένας χρήστης X.

janellemonae/Instagram

«Είμαι ακόμα αναστατωμένος που η Janelle δεν σέβεται τον Μάικλ έτσι! Ήταν αηδιαστικό!» είπε ένας τέταρτος θαυμαστής.

Ο Μπίτζι είναι το παιδί που κρέμασε στο μπαλκόνι ο Μάικλ Τζάκσον το 2002

Τον Νοέμβριο του 2002, ο Michael έγινε πρωτοσέλιδο όταν κρέμασε τον τότε 9 μηνών γιο του, Μπλανκετ, πάνω από το μπαλκόνι της προεδρικής σουίτας του στο ξενοδοχείο Adlon του Βερολίνου.

Το μωρό κρεμόταν πάνω από την άκρη και οι θαυμαστές του βασιλιά της ποπ παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι, ενώ το πρόσωπό του ήταν κρυμμένο με μια κουβέρτα.

Ο Μπίτζι συνεχίζει να ζει μια κυρίως ιδιωτική ζωή.

Ωστόσο, έγινε πρωτοσέλιδο τον Φεβρουάριο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Rochelles».

Το έργο του χάρισε το βραβείο Καλύτερου Δράματος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μόνικα.

Πώς είναι σήμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

Sports in

Μετά το διάφανο κολάν σχεδόν.... γυμνή η Μπιάνκα Σενσόρι

Συνεχίζει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024