Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την αγαπημένη του Μαρία Σκοπελίτου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA, μετά το διαζύγιό του έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο, τον οποίο κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελετή έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ την είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία έδωσε το παρών στο μυστήριο και φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους.

Στη σχετική φωτογραφία που ανάρτησε η σχεδιάστρια στο Instagram, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα μπλε σκούρο κοστούμι δίπλα στη Μαρία Σκοπελίτου, η οποία επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό σε στενή γραμμή.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Μαρία Σκοπελίτου

Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος

Η Μαρία Σκοπελίτου εργάζεται ως αισθητικός. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος γνωρίστηκε μαζί της πριν από περίπου δύο χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες μένουν μαζί στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική. Ήρθε ωστόσο στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.