Μια πρόταση γάμου παρουσία 12.000 χιλιάδων «σκηνιτών» και πλήθος άλλου κόσμου έκανε ο Φώτης στην Αναστασία κατά την διάρκεια της συναυλίας του Εισβολέα, του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη στο 12ου φεστιβάλ λουτρών Πόζαρ.

Ο Εισβολέας μόλις είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμα του και στη συνέχεια θα ανέβαινε στο stage η Ιουλία Καραπατάκη. Εκείνη την στιγμή ο Γιώργος Μπαϊράμης πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Το φεστιβάλ Πόζαρ, φέρνει συγκινήσεις, φέρνει χαρά, φέρνει αγάπη. Είστε έτοιμοι να ζήσετε δείτε κάτι ρομαντικό;».

Στη συνέχεια, στη σκηνή εκτός από τον γαμπρό, την νύφη τους κουμπάρους και τους φίλους τους, ανέβηκε και ο πατέρας Σολομώντας, ιερέας της περιοχής

Photo: YouTube

Ακολούθησε μία συνομιλία με τον συμπαρουσιαστή του φεστιβάλ και στις φωτεινές οθόνες του stage εμφανίστηκε το μήνυμα «Αναστασία θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», το οποίο είχε ετοιμάσει ο υποψήφιος γαμπρός, ο οποίος συμμετέχει στο φεστιβάλ.

Στη συνέχεια, στη σκηνή εκτός από τον γαμπρό, την νύφη τους κουμπάρους και τους φίλους τους, ανέβηκε και ο πατέρας Σολομώντας, ιερέας της περιοχής, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και ζήτησε από το κοινό να τον ακολουθήσει στο «Βασιλεύ ουράνιε» με το κοινό να βοηθάει τον ιερέα να ολοκληρώσει την άτυπη τελετή των αρραβώνων.

Δείτε το βίντεο