Με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο λόγω της διαμάχης τους με τη βασιλική οικογένεια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπαράγουν θεωρίες για την ηθοποιό.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τις θεωρίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φέρεται να έκλαψε κατά παραγγελία στην κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πέταξαν από την Καλιφόρνια για να αποτίσουν φόρο τιμής στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Παρά την αποξένωσή τους από τη βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι καθόταν με άλλα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τότε την ηθοποιό εμφανώς συγκινημένη ενώ βρισκόταν έξω από το Αβαείο του Westminster, με ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπό της.

Οι επικριτές της πιστεύουν ότι δάκρυσε με σκοπό να έχει απήχηση στο κοινό, μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο TikTok που ισχυρίζοταν ότι τα δάκρυα ήταν ψεύτικα.

«Αν δείτε τη Μέγκαν Μαρκλ να κλαίει από το αριστερό της μάτι, πιθανότατα είναι ψεύτικα δάκρυα. Όταν η Μέγκαν Μαρκλ εντοπίστηκε να κλαίει στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, οι βασιλικοί θαυμαστές την κατηγόρησαν αμέσως για ψεύτικο κλάμα. Αν εξετάσατε προσεκτικά τη φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας, τα δάκρυα κυλάνε μόνο από το αριστερό της μάτι».

Η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ

Ήταν στη διάρκεια μιας συνέντευξής της το 2014 που η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει ότι έχει κατακτήσει την τέχνη των ψεύτικων δακρύων από το αριστερό της μάτι.

Οι θαυμαστές της δούκισσας του Σάσεξ έσπευσαν να την υπερασπιστούν και ειρωνεύτηκαν τον δημιουργό του βίντεο για την κατηγορία του.

«Αν ήξερες ότι έχεις πει στους ανθρώπους ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, θα ήταν ανόητο να το κάνεις σε μια κηδεία. Αν δεν πρόκειται να κλάψεις, μην κλάψεις ψεύτικα» σχολίασε ένας χρήστης.

«Να είσαι σε αυτό το παρεκκλήσι, με όλη του την ομορφιά, να ακούς τη χορωδία να τραγουδάει και να αντηχεί σε όλη τη διάρκεια. Να βλέπεις το αυτοκρατορικό στέμμα να αφαιρείται από το φέρετρο, αρκεί για να συγκινήσει οποιονδήποτε εκεί μέσα και να κλάψει» σημείωσαν κάποιοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ένα βίντεο από το παλιό της ιστολόγιο The Tig, η Μέγκαν Μαρκλ εξηγεί το ταλέντο της στο κλάμα κατά παραγγελία από το αριστερό της μάτι. «Ω, μπορώ να το κάνω τόσο καλά! Θεέ μου είναι τρελό. Είσαν σαν να λένε ‘Μέγκαν, ένα δάκρυο, αριστερό μάτι, πάμε!’ Δώστε μου τρία δευτερόλεπτα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται τέτοιες κατηγορίες για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της με τον πρίγκιπα Χάρι για το Netflix, το promo clip την έδειχνε να κλαίει ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν σε απόγνωση. «Κροκοδείλια δάκρυα» είχε αναφέρει ένας χρήστης στο Twitter.