Τουριστικό… χαμηλό πλήττει τη Μύκονο, αφού, αν και βρισκόμαστε στο peak της καλοκαιρινής σεζόν, οι πληρότητες των πολυτελών καταλυμάτων είναι πολύ μειωμένες σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να προσφέρουν διαμονή σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές με στόχο να πείσουν τουρίστες να επιλέξουν το νησί των Ανέμων για διακοπές.

Για παράδειγμα, νεόκτιστη βίλα ενός υπνοδωματίου με ολοκαίνουργια ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό εξωτερικό τζακούζι και εκπληκτική θέα στον κόλπο της Ψαρρούς νοικιάζεται προς 231€ ανά διανυκτέρευση αντί €923.

Πτώση τιμών στη Μύκονο

Στην περιοχή Κλουβάς κοντά στην παραλία της Φτελιάς για πολυτελή σουίτα 56 τμ με ένα υπνοδωμάτιο, ιδιωτική εξωτερική πισίνα, βεράντα με ξαπλώστρες και εξωτερική τραπεζαρία, σαλόνι με καλά εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία και υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μπάνιου, η τιμή ενοικίασης είναι €238 την βραδιά.

Όπως μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την αγορά, βίλα πέντε υπνοδωματίων που πέρυσι νοικιάζονταν προς €2.000 ανά διανυκτέρευση φέτος μπορείς να την βρεις στην τιμή των €500 την βραδιά αν έρθεις σε τηλεφωνική επαφή με τον ιδιοκτήτη.