Τα κοντά μαλλιά είναι το μεγαλύτερο hair trend για φέτος -ακόμη και η Lupita Nyong’o και η Florence Pugh έκαναν πρόσφατα το ντεμπούτο τους με καρέ κουρέματα. Πήρατε, λοιπόν, κι εσείς την απόφαση και υιοθετήσατε εκείνο το κοντό haircut που είχατε δει στην αγαπημένη σας celebrity και σας άρεσε τόσο πολύ. Τώρα, όμως, αναρωτιέστε τι χτένισμα να κάνετε. Πριν αποφασίσετε ότι οι επιλογές σας είναι περιορισμένες, τσεκάρετε τα παρακάτω hairstyles, ιδανικά για κοντά μήκη, που θα σας σώσουν και θα αναβαθμίσουν το στιλ σας.

Δυο πλεξουδάκια

Ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα είναι να κάνετε τη χωρίστρα στη μέση και να δημιουργήσετε δύο μικρά πλεξουδάκια δεξιά και αριστερά με τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας. Θα πετύχετε αμέσως το πιο χαριτωμένο hairstyle.

Χαλαροί κυματισμοί

Εάν δεν είστε φανς των ίσιων μαλλιών, μπορείτε να δημιουργήσετε χαλαρούς κυματισμούς με ένα εργαλείο για μπούκλες και μετά να τις «χαλάσετε» δουλεύοντας τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας, ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό hair look.

Φιόγκοι στα μαλλιά

Δοκιμάστε αυτό το εύκολο χτένισμα της Hailey Bieber από τον καιρό που είχε τα μαλλιά της καρέ και πετύχετε αμέσως το πιο παιχνιδιάρικο hairstyle. Δημιουργήστε δύο μικρές πλεξούδες που θα πηγαίνουν προς τα πίσω και προσθέστε μικρά λευκά φιογκάκια πάνω τους για μια balletcore αισθητική.

Χωρίστρα στο πλάι

Για να δώσετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας, κάντε τη χωρίστρα στο πλάι και φέρτε τα μαλλιά σας από την αντίθετη πλευρά. Δουλέψτε, έπειτα, τις άκρες με μια μους για όγκο και είστε πανέτοιμες σε χρόνο dt.

Επιμελώς ατημέλητα

Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακάτω χτένισμα που η Selena Gomez απογείωσε -ιδανικό και για εσάς που έχετε αφέλειες. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, εφαρμόστε λίγη μους για όγκο στα χέρια σας και δουλέψτε τα μαλλιά σας μέχρι να πάρετε αυτό το messy αποτέλεσμα.

Wet look

Πηγαίνετε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω αφού πρώτα έχετε εφαρμόσει gel μαλλιών και «κλειδώστε» το αποτέλεσμα με πολλή λακ. Θα έχετε το πιο σέξι hairstyle του καλοκαιριού.

Sleek σινιόν

Τα χτενίσματα της Hailey Bieber είναι σκέτη έμπνευση, οπότε εάν έχετε κόψει κοντά τα μαλλιά σας, εμπνευστείτε από το παρακάτω και αντιγράψτε το. Ταιριάζει με όλα τα outfits που θα φορέσετε στις διακοπές σας και θα σας χαρίσει απαράμιλλη κομψότητα -αφήστε δύο τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σας για ένα πιο ατημέλητο look.

Πηγή Vita