Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνεν Ντόχερτι: Έζησε παντρεμένη - Χώρισε μετά θάνατον

Σάνεν Ντόχερτι: Έζησε παντρεμένη – Χώρισε μετά θάνατον

Ένας δικαστής, σεβόμενος την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού, της έδωσε διαζύγιο μετά θάνατον.

Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν αποφασισμένη να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της πριν πεθάνει, αλλά παρότι δεν τα κατάφερε, ένας δικαστής οικογενειακού δικαίου της έδωσε μια μοναδική, μεταθανάτια ευκαιρία. Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Πηγές είπαν στο TMZ, ότι οι πιο κοντινοί της άνθρωποι γνώριζαν ότι δεν θα τα κατάφερνε να βγάλει το Σαββατοκύριακο.

Η Σάνεν είχε ως τελευταία επιθυμία να επισημοποιηθεί το διαζύγιό της από τον Κερτ Ισβαριένκο πριν πεθάνει. Παντρεύτηκαν το 2011 και ο χωρισμός τους ήταν πικρός. Η ίδια διαγνώστηκε με επανεμφάνιση του καρκίνου, λίγο μετά τον θάνατο του καλού της φίλου και συμπρωταγωνιστή της Λουκ Πέρι. Οι δυό τους πρωταγωνίστησαν στην εφηβική/μετεφηβική σαπουνόπερα Μπέβερλι Χιλς 90210.

Οι φίλοι της Σάνεν είπαν πως η δικηγόρος της, Λώρα Γουάσερ, εργάστηκε μανιωδώς για να διευθετήσει τους όρους του διαζυγίου την τελευταία εβδομάδα της ζωής της σταρ του «Beverly Hills, 90210», η οποία συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Το πρόβλημα ήταν ότι ο δικαστής δεν υπέγραψε πριν από το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η Σάνεν ήταν ήδη νεκρή.

Πρωτοφανής υπόθεση στα δικαστικά χρονικά

Στην Καλιφόρνια και στις περισσότερες πολιτείες, μόλις κάποιος που βρίσκεται στη δίνη ενός διαζυγίου πεθάνει, το δικαστήριο οικογενειακού δικαίου χάνει τη δικαιοδοσία του και η υπόθεση διεκπεραιώνεται από το δικαστήριο κηδεμονίας. Οι δικαστές του κληροδοτήματος δεν οριστικοποιούν τα διαζύγια, οπότε υπό κανονικές συνθήκες, η Σάνεν θα είχε πεθάνει ως παντρεμένη γυναίκα.

Αλλά τη Δευτέρα 2 ημέρες μετά το θάνατο της Σάνεν, ο δικαστής οικογενειακού δικαίου υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου και η απόφαση του διαζυγίου εκδόθηκε μετά θάνατον. Έτσι, παρόλο που η Σάνεν πέθανε παντρεμένη, είναι η πρώτη -μετά θάνατον- διαζευγμένη.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τους όρους του διακανονισμού, η Σάνεν πήρε την κατοικία στο Μαλιμπού, διάφορα αυτοκίνητα, έναν πίνακα του Σαλβαδόρ Νταλί και άλλα αντικείμενα. Ο Ισβαριένκο πήρε ένα αεροπλάνο, διάφορα αυτοκίνητα, μια κιθάρα Les Paul και άλλα πράγματα. Η Ντόχερτι πίστευε πως ο πρώην άνδρας της, περίμενε να πεθάνει και δεν της έδινε διαζύγιο για να μην χρειαστεί να της δώσει διατροφή, καθώς ο Ισβαριένκο εμφάνιζε υψηλότερα εισοδήματα.

«Η Λάρα Βάσερ πραγματικά, δούλεψε πολύ σκληρά όταν έγινε σαφές ότι ήταν καιρός να βγει το διαζύγιο» είπε ένας φίλος της. «Οι φίλοι της ήταν έξαλλοι με τον Κερτ. Ήταν ένας απατεώνας και είχε εξωσυζυγική σχέση» είπε η πηγή. «Πίστευε ότι την απατούσε με πολλές γυναίκες, ενώ είχε καρκίνο. Δεν μπορείς να το συγχωρέσεις αυτό».

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024