Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αρκαδία: Ματωμένη βάφτιση - Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Αρκαδία: Ματωμένη βάφτιση – Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου επειδή θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας του 64χρονου στην Αρκαδία

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου στην Αρκαδία από τη δολοφονία του 64χρονου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ένα ζευγάρι.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει  στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 41χρονου και μίας 34χρονης, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας στην Τρίπολη, για την δολοφονία του 64χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος και η 34χρονη φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου με τον 64χρονο, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα βάπτισης, όπου ήσαν καλεσμένοι και οι τρεις.

Μαζί του του επιτέθηκαν και άλλα άτομα από την παρέα και άφησαν τον άνθρωπο μισολιπόθυμο στην πλατεία ενώ είχε τις αισθήσεις του ακόμα.

Φεύγοντας από τη βάπτιση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος παρενόχλησε την 34χρονη με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε συμπλοκή μαζί του και φέρεται να προχώρησε στην ανθρωποκτονία του.

Όπως αποκάλυψαν μάρτυρες, θύμα και θύτες, είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετές ώρες μέχρι τα ξημερώματα.

Κάποια στιγμή το θύμα φέρεται να φλέρταρε με μια γυναίκα από μια παρέα με αποτέλεσμα ο άντρας της να ενοχληθεί και επιτέθηκε στο θύμα.

Μαζί του του επιτέθηκαν και άλλα άτομα από την παρέα και άφησαν τον άνθρωπο μισολιπόθυμο στην πλατεία ενώ είχε τις αισθήσεις του ακόμα.

Αφού τον παράτησαν για λίγα λεπτά, στη συνέχεια ξαναγύρισαν και τον αποτελείωσαν.

Το θύμα

Πήγαν μόνοι στο αστυνομικό τμήμα

Ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το θύμα

Sports in

ΑΕΚ: Πήρε το νούμερο 9 ο Λαμέλα (pics)

Με το νούμερο 9 στην πλάτη ο Έρικ Λαμέλα μπήκε για πρώτη φορά στην «Opap Arena» ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024