Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επέλεξαν να πληρώσουν ξαπλώστρα, παρά κλιματιστικό

Επέλεξαν να πληρώσουν ξαπλώστρα, παρά κλιματιστικό

Και σήμερα, για όσους παραμένουν στην πόλη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία. Η αφόρητη ζέστη έστειλε και σήμερα τους Αθηναίους στις κοντινές παραλίες για λίγες ανάσες δροσιάς.

Γεμάτες ήταν οι παραλίες της Αττικής από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα Κυριακή.

Πολλοί οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου που αναζήτησαν τη δροσιά στη θάλασσα, περισσότεροι οι τουρίστες που βρέθηκαν στην Αθήνα εν μέσω καύσωνα.

Οι κρατήσεις για ξαπλώστρες καθημερινά εκατοντάδες, παρά τις τσουχτερές τιμές, που ανεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα.

Παράλληλα, γινόταν το αδιαχώρητο και στις ελεύθερες πλαζ με τους λουόμενους να συνδυάζουν τη βουτιά με την… οικονομία, καθώς όπως είπαν στην κάμερα του MEGA το κλιματιστικό στο σπίτι κοστίζει.

Όλη μέρα στην παραλία

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να περάσουν όλη την ημέρα τους στην παραλία προκειμένου να γλιτώσουν το υψηλό κόστος του κλιματιστικού.

Ακόμα και στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο, με δύο καφέδες και δύο μπουκάλια νερά, ο λογαριασμός έρχεται λιγότερο καυτός.

Στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα από την ελεύθερη παραλία, οι περισσότεροι λουόμενοι είναι τουρίστες.

Κι αν οι αντοχές των Ελλήνων από τον παρατεταμένο καύσωνα έχουν περιοριστεί ή είναι τυχεροί αδειούχοι που κάνουν διακοπές στα νησιά, για τους τουρίστες η ζέστη είναι καλοδεχούμενη.

Η βουτιά στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής μπορεί ωστόσο να κοστίσει ακριβά ακόμα και οι τουρίστες διαπίστωσαν αλλαγή στις τιμές για τις ξαπλώστρες.

«Νομίζω πληρώσαμε ακριβά, ήταν φθηνότερα πριν από λίγες ημέρες. Πληρώσαμε 20 ευρώ τη μια ξαπλώστρα σήμερα» ανέφερε ένας τουρίστας, που μάλλον δεν κατάλαβε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άλλες τιμές τις καθημερινές και άλλες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για το σετ ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες ξεκινά στις οργανωμένες παραλίες από 15 ευρώ, στα μεγάλα beach bar από τα 20 ευρώ, ενώ οι τιμές ανεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα.

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024