Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Εργάτης βρέθηκε κρεμασμένος σε χοιροστάσιο

Κορινθία: Εργάτης βρέθηκε κρεμασμένος σε χοιροστάσιο

Εντοπίστηκε νεκρός τα μεσάνυχτα.

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί του Α.Τ Βέλου-Βόχας όταν βρέθηκαν σε χώρο χοιροστασίου στο Καλέντζι Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21/07 οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό έναν εργάτη με καταγωγή από την Ινδία.

Το Α.Τ Βέλου-Βόχας διενεργεί προανάκριση για το τι συνέβη

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας εργαζόταν στο συγκεκριμένο χοιροστάσιο.

Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό γιατί ο αυτόχειρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου ώστε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ενώ το Α.Τ Βέλου-Βόχας διενεργεί προανάκριση για το τι συνέβη.

71χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός στην Κορινθία

Τραγική κατάληξη είχε ακόμα μία υπόθεση στην Κορινθία. Συγκεκριμένα, νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20/7), ένας άνδρας ηλικίας 71 ετών, ο οποίος αγνοούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κορινθία.

Οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση από την οικογένεια του 71χρονου, με τον φόβο πως κάτι κακό του έχει συμβεί.

Στις 18:30 το απόγευμα, Αστυνομία και Πυροσβεστική ξεκίνησαν τις έρευνες αναζήτησης και λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισαν νεκρό τον 71χρονο.

Το ατύχημα με το δίκυκλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, o άτυχος άνδρας, κινούμενος με δίκυκλο στον δρόμο Βεληνιάτικα – Άσσος, για άγνωστη αιτία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου, έπεσε σε αυλάκι και στην συνέχεια χτύπησε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Με δελτίο τύπου της Ελληνικής αστυνομίας επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ, για τον τραγικό θανάτου του 71χρονου στον δρόμο Βεληνιάτικα – Άσσος.

«Χθες 20 Ιουλίου, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά ή και όλα να είναι μέλη του Ολυμπιακού»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέχελεν (2-0) και στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία των «μικρών» της Κ19 στην προετοιμασία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024