Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που της επιτέθηκε ο δράκος της Ομόνοιας

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που της επιτέθηκε ο δράκος της Ομόνοιας

Ο δράκος της Ομόνοιας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και αναζητείται από την Αστυνομία

Τον τρόμο σε ανυποψίαστες γυναίκες προκαλεί ο δράκος της Ομόνοιας στο κέντρο της Αθήνας που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με εντατικούς ρυθμούς για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του προκειμένου να συλληφθεί.

Στην οδό Βιργινίας Μπενάκη στο Μεταξουργείο, στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Μενάνδρου στην Ομόνοια, στη συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος στον Κεραμικό, έχουν καταγραφεί οι τρεις απόπειρες.

«Με έπιασε από το λαιμό και προσπάθησε να με βιάσει»

Στο MEGA και στο κεντρικό δελτίο μίλησε αποκλειστικά το πρώτο θύμα του επίδοξου βιαστή.

Ήταν ξημερώματα της 3ης Μαΐου, όταν ο δράκος της Ομόνοιας δεν δίστασε να επιτεθεί στην 27χρονη γυναίκα σχεδόν δίπλα σε αστυνομικούς, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο Μεταξουργείο.

«Βασικά γυρνούσα από τη δουλειά μου, γύρναγα με τα πόδια και ήμουνα κοντά στο Μεταξουργείο και στην οδό Μενάνδρου παρατήρησα είχε κόσμο και είχε και αστυνομία πιο ‘κει και δεν είδα κάτι ύποπτο και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι είναι κάποιος πίσω μου, ο οποίος κρατούσε και κινητό στο χέρι από ό,τι θυμάμαι και τον πέρασα για πεζό.

»Μόλις είδα περίεργη συμπεριφορά βγάζω το κινητό από την τσάντα και προσπάθησα να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο και αυτός το αντιλήφθηκε ότι θα πήγαινα να κάνω αυτό το πράγμα και μου επιτέθηκε μετά από 1- 2 λεπτά και δεν πρόλαβα να αντιδράσω».

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο»

Ο μανιακός δράκος της Ομόνοιας προκειμένου να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του την έπιασε από το λαιμό και την έριξε με δύναμη στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

«Με έπιασε από το λαιμό ενώ εγώ κράταγα την τσάντα μου και πήγα να πάρω τηλέφωνο και του λέω στην αρχή -επειδή φοβήθηκα- του λέω “πάρε την τσάντα ή πάρε το κινητό, μη με πειράξεις”. Αλλά εκείνη τη στιγμή που το είπα, με άρπαξε και με έπιασε από το λαιμό και με πέταξε κάτω στο πεζοδρόμιο και με χτύπησε. Με τα χέρια του με πέταξε όπως με έπιασε στο λαιμό, με πέταξε με δύναμη κάτω στο πεζοδρόμιο ωστόσο κρατούσε και ένα μπουκάλι στα χέρια και ευτυχώς δεν πρόλαβε να μου το φέρει στο κεφάλι».

Το προφίλ του δράστη

Ο δράστης, όπως τον έχουν σκιαγραφήσει οι αρχές είναι μετρίου αναστήματος, κάτω του 1.70, αδύνατος και αλλοδαπός, καθώς μιλάει σπαστά ελληνικά.

«Μου είπε ότι θέλει μόνο σεξ και το είπε με σπαστά ελληνικά. Εκείνη τη στιγμή που με άρπαξε και με χτύπησε και πήγε να μου κλείσει το στόμα, δηλαδή μου το έκλεισε το στόμα, φώναξα βοήθεια δύο φορές πρόλαβα και φώναξα πολύ δυνατά. Είχε προλάβει να κατεβάσει το παντελόνι του αυτό θυμάμαι και μου είχε κλείσει το στόμα δηλαδή στο τσακ, παραλίγο να γίνει».

Η 27χρονη γλίτωσε χάρη στη σωτήρια παρέμβαση ενός γείτονα που άκουσε τις φωνές της.

«Βγήκε ένας κύριος από το διπλανό σπίτι εκεί όπου έγινε έξω από μία πολυκατοικία το συμβάν και φώναξε βασικά προτού βγει και μετά βγήκε με ένα σίδερο να τον προλάβει να τον χτυπήσει να τον κυνηγήσει αλλά αυτός τρόμαξε κι έφυγε».

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε σοκ με χτυπήματα στον αυχένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Ευελπιστεί να συλληφθεί ο δράστης το συντομότερο δυνατό πριν να είναι αργά, πριν ξαναχτυπήσει.

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024