Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μανικιούρ: Είναι πιο ελκυστικές οι γυναίκες με κόκκινα νύχια;

Μανικιούρ: Είναι πιο ελκυστικές οι γυναίκες με κόκκινα νύχια;

Πώς τα κόκκινα νύχια λειτουργούν για να κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν πιο ελκυστικές;

Πάντα το κόκκινα νύχια μου φαινόντουσαν πολύ τολμηρά για το δικό μου χέρι. Το έντονο χρώμα τους είναι αυτό που με έκανε να τα φοβάμαι, καθώς δεν θέλω να κάνω πολυ “θόρυβο” και να γίνεται αισθητή η παρουσία μου. Για αυτό και πάντα διάλεγα πιο μουντά και διακριτικά χρώματα.

Βλέποντας όμως κορίτσια με το θάρρος να δηλώσουν την παρουσία τους μέσα από τα νύχια τους, τα θαύμαζα και ζήλευα την αυτοπεποίθηση που φαινόντουσαν ότι έχουν. Από ότι φαίνεται τα κόκκινα νύχια δεν εντυπωσιάζουν μόνο τα δικά μου μάτια, αλλά και των ανδρών, σύμφωνα με τη θεωρία των κόκκινων νυχιών.

Προτιμούν οι άνδρες τα κόκκινα νύχια;

Σύμφωνα με την θεωρία των κόκκινων νυχιών που αναπτύχθηκε στο TikTok, ναι, τα προτιμούν. Αλλά τι είναι ακριβώς η θεωρία αυτή; Ξεκινήσε από το TikTok, όπου πολλές γυναίκες δήλωσαν την διαφορά που παρατήρησαν στους άνδρες που τις φλέρταραν όταν έβαψαν τα νύχια τους κόκκινα. Πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι όταν επέλεξαν αυτό το χρώμα για τα νύχια τους, τους ζήτησαν σε πολλά περισσότερα ραντεβού από ότι συνήθως.

Αλλά η θεωρία αυτή δεν μένει μόνο στο TikTok, καθώς παλαιότερα είχαν πραγματοποιηθεί έρευνες σε άνδρες, οι οποίοι έβρισκαν τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινο, πιο ελκυστικές, αλλά επίσης είναι πιο πιθανό να τις ζητήσουν σε ραντεβού.

Πώς εξηγείται αυτή η προτίμηση;

Μπορεί να σε εκπλήξει αλλά υπάρχει πολύ συγκεκριμένη εξήγηση. Τα κόκκινα νύχια είχαν πάρει μεγάλη φήμη στη δεκαετία των 90s, και το κόκκινο χρώμα ήταν στενά συνδεδέμενο με τα πρότυπα ομορφιάς της δεκαετίας. Φυσικά το γεγονός αυτό οδηγούσε και τις απλές γυναίκες να επιλέγουν το κόκκινο χρώμα. Γυναίκες που είχαν γιούς, οι οποίοι τώρα φλερτάρουν στον έξω κόσμο.

Μεγάλο μέρος λοιπόν της συσχέτισης με το χρώμα μπορεί να ξεκινά από την παιδική ηλικία. Είναι λογικό συμπέρασμα ότι οι άνδρες θα έλκονταν από τα κόκκινα νύχια καθώς τους θυμίζουν το χρώμα που φορούσαν οι μητέρες τους στα νύχια τους σε μια σημαντική εποχή που ήταν έντονα συνδεδεμένοι και εξαρτημένοι από αυτές.

Η θεωρία αυτή θα μπορούσε να εξηγηθεί και από τα στερεότυπα που έχουμε στην εποχή μας. Το κόκκινο χρώμα είναι στενά συνδεδένο με το πάθος και τον έρωτα. Επίσης το κόκκινο είναι το χρώμα του αίματος, που μπορεί να συνδεθεί με την ζωτικότητα και την ενέργεια.

Παρόλο που οι έρευνες είναι ελάχιστες, μπορείς και από μόνη σου να δοκιμάσεις πως σε κάνουν τα κόκκινα νύχια να αισθάνεσαι. Πιθανόν να σε γεμίσουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ειδικά αν είσαι ένα άτομο, σαν εμένα. Εάν φοβάσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου, είναι ένας τρόπος να δοκιμαστείς. Φυσικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα κόκκινα νύχια θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή, αλλά πολλές έρευνες έχουν συνδέσει την αυτοπεποίθηση με την ελκυστικότητα ενός ατόμου, οπότε δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν μετά το επόμενο σου ραντεβού για τα νύχια σου γεμίσεις με προτάσεις για ερωτικά ραντεβού.

Πηγή: Vita

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024