Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άντονι Γκιλ έριξε «άκυρο» σε Μπαρτσελόνα και Εφές (vids)

Ο Άντονι Γκιλ έριξε «άκυρο» σε Μπαρτσελόνα και Εφές (vids)

Ο γνωστός NBAer, Άντονι Γκιλ είπε όχι στην προοπτική της Ευρώπης και έβαλε στον… πάγο την Μπαρτσελόνα και την Εφές…

Τις τελευταίες ήμερες υπήρχαν αρκετές φήμες για τον Άντονι Γκιλ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Euroleague με τις Εφές Αναντολού και Μπαρτσελόνα να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο σημειώθηκαν εξελίξεις τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος φέρεται να έκανε δεύτερες σκέψεις για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εμιλιάνο Κάρκια, ο 32χρονος πρώην άσος της Χίμκι δεν έχει διάθεση επιστροφής στην Ευρώπη και απέρριψε την προοπτική συνεργασίας με τους δύο συλλόγους της EuroLeague.

Εκτός από την Ρωσία, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί και στο τουρκικό πρωτάθλημα, με την πιο ώριμη και μεστή του σεζόν να την κάνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα την εποχή της Χίμκι.

Η πρώτη του χρονιά ήταν και η καλύτερη παίζοντας σε 32 παιχνίδια στη Euroleague (31 ως βασικός) και καταγράφοντας 11,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 26 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Η επόμενη δεν ήταν τόσο καλή για τον ίδιο αφού έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού έχοντας παρόλα αυτά, 11,5 πόντους 3,5 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Την τρίτη και τελευταία σεζόν μέτρησε 8,3 πόντους 4,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Από το 2020 παίζει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι έλαβε μέρος σε 50 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 3,8 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 9,3 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Sports in

Πάνοπλη η Σερβία στα φιλικά με Ιαπωνία και Ελλάδα

Με φουλ ρόστερ συνεχίζει η Σερβία την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία ημέρα πριν το φιλικό με την Εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024