Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη ελπίδα

Μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη ελπίδα

Τα νέα παιδιά έδειξαν ότι υπάρχει σπουδαίο μέλλον για το ελληνικό μπάσκετ

Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η ομάδα μας επικράτησε στον μικρό τελικό του Βελγίου και κατέκτησε την τρίτη θέση στην διοργάνωση και μάλιστα το έκανε με ανατροπή.

Η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν δύσκολη και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το παιχνίδι οι διεθνείς μας. Ο στόχος όμως επετεύχθη και η Εθνική μας ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας πετύχει κάτι πολύ σημαντικό.

Αναμφίβολα η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ αλλά παράλληλα είναι και ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον.

Τα παιδιά που πάλεψαν στην Πολωνία και κατάφεραν να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο, αποδεικνύουν ότι υπάρχει ταλέντο στις νεαρές ηλικίες και η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ καλή για την Εθνική μας.

Μπορούσε να έχει παίξει και στον τελικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Μπορούσε, αλλά «πλήρωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο στον ημιτελικό απέναντι στην Γαλλία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν δίκαιη η πρόκριση των «τρικολόρ».

Όπως και να’ χει πάντως η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου είναι μια μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.

Υπάρχει προοπτική, υπάρχουν νέα παιδιά που μπορούν να σηκώσουν το «βάρος» και να συνεχίσουν σε ρυθμούς επιτυχιών.

Σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα ανδρών θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ελπίζοντας ότι μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο, να κατακτήσει δηλαδή ένα μετάλλιο στην Γαλλία.

Θα είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση μετά το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Νέων Ανδρών να δούμε κι ένα μετάλλιο από την ομάδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αύριο βράδυ η Εθνική μας θα δώσει το τελευταίο τεστ πριν τα μεγάλα παιχνίδια, καθώς θ’ αντιμετωπίσουμε την Σερβία στο Βελιγράδι.

Ένα παιχνίδι που θα δώσει την δυνατότητα στον Βασίλη Σπανούλη να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματα και να βάλει τις τελευταίες πινελιές, λίγες μέρες πριν τα μεγάλα παιχνίδια του ομίλου μας στην κορυφαία διοργάνωση.

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024