Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές στις ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών

Εκλογές στις ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών

«Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα. Ενωμένοι, για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ» - Το μήνυμά της

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετά την ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι αποσύρεται από την κούρσα για τις εκλογές.

«Τιμή μου να έχω τη στήριξη του Τζο Μπάιντεν» ήταν η πρώτη της αντίδραση

Όπως επεσήμανε η ίδια στην επίσημη ανακοίνωσή της, πρόθεσή της είναι να κερδίσει το χρίσμα για την υποψηφιότητα της προέδρου, να ενώσει το Δημοκρατικό Κόμμα και να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Επιπλέον, δήλωσε ευγνώμων που έχει τη στήριξη του Τζο Μπάιντεν σε αυτό τον αγώνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Κάμαλα Χάρις

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, ευχαριστώ τον Τζο Μπάιντεν για την εξαιρετική ηγεσία του ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τις δεκαετίες υπηρεσίας του στη χώρα μας. H αξιοσημείωτη κληρονομιά επιτευγμάτων είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία, ξεπερνώντας την κληρονομιά πολλών προέδρων που υπηρέτησαν δύο θητείες στο αξίωμα.

Είναι βαθιά τιμή να υπηρετώ ως αντιπρόεδρός του και είμαι βαθιά ευγνώμων στον πρόεδρο, και ολόκληρη την οικογένεια Μπάιντεν. Γνώρισα για πρώτη φορά τον πρόεδρο Μπάιντεν μέσω του γιου του Mπο. Ήμασταν φίλοι από την εποχή που δουλεύαμε μαζί ως Γενικοί Εισαγγελείς των πολιτειών μας. Καθώς δουλεύαμε μαζί, ο Μπο μου έλεγε ιστορίες για τον πατέρα του. Το είδος του πατέρα και το είδος του ανθρώπου που ήταν.

Τα χαρίσματα που εκτιμούσε ο Μπο στον πατέρα του, είναι τα ίδια χαρίσματα και οι ίδιες αξίες που βλέπω καθημερινά στην ηγεσία του Τζο ως προέδρου: Την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά του. Τη μεγάλη του καρδιά και την αφοσίωσή του στην πίστη και την οικογένειά του. Και την αγάπη του για τη χώρα μας και τον αμερικανικό λαό.

Η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και την προεδρία Κάμαλα Χάρις, έχει ήδη ανοίξει την πλατφόρμα χρηματοδότησής της.

Ο Μπάιντεν έβαλε τον λαό και τη χώρα πάνω από όλα

Με αυτή την ανιδιοτελή και πατριωτική πράξη, ο πρόεδρος Μπάιντεν κάνει αυτό που έχει κάνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του: βάζοντας τον αμερικανικό λαό και τη χώρα μας πάνω από πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Είναι τιμή μου να έχω την υποστήριξη του προέδρου και πρόθεσή μου είναι να κερδίσω αυτή την υποψηφιότητα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ταξίδεψα σε όλη τη χώρα, μιλώντας με τους Αμερικανούς για την ξεκάθαρη επιλογή σε αυτές τις σημαντικές εκλογές.

Και αυτό είναι που θα θα συνεχίσω να το κάνω τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα -και να ενώσω το έθνος μας- για να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του Project 2025. Έχουμε 107 ημέρες μέχρι την ημέρα των εκλογών. Μαζί, θα αγωνιστούμε. Και μαζί, θα νικήσουμε».

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024