Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Δωρητές των Δημοκρατικών αποχώρησαν εξοργισμένοι από διαδικτυακή συνάντηση - «Γελοία»

Κάμαλα Χάρις: Δωρητές των Δημοκρατικών αποχώρησαν εξοργισμένοι από διαδικτυακή συνάντηση – «Γελοία»

Περίπου 300 δωρητές των Δημοκρατιών συμμετείχαν σε διαδικτυακή συνάντηση με την Κάμαλα Χάρις - Πολλοί αποχώρησαν εξοργισμένοι, αν και δεν έριξαν την ευθύνη στην ίδια

Καθόλου καλά δεν κατέληξε διαδικτυακή συνάντηση της Κάμαλα Χάρις με δωρητές των Δημοκρατικών.

Το ρεπορτάζ του NBC είναι αποκαλυπτικό και δείχνει ότι το Δημοκρατικό Κόμμα έχει «βαλτώσει» εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Οι δωρεές προς τους Δημοκρατικούς έχουν πέσει κατακόρυφα, ενώ η Χάρις έχει κληθεί να μιλήσει σε δωρητές αρκετές φορές

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γνωστού αμερικανικού μέσου, περίπου 300 δωρητές των Δημοκρατικών συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ωστόσο η απογοήτευση ήταν έκδηλη ανάμεσα σε πολλούς που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Μάλιστα, ένας δωρητής φαίνεται να χαρακτήρισε «γελοία» τη συνάντηση λίγο πριν τελειώσει, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται το NBC.

Άλλος δωρητής που συμμετείχε στη διαδικτυακή συνάντηση τη χαρακτήρισε «κακοοργανωμένη» και «βιαστική».

Οι δωρητές των Δημοκρατικών αποχώρησαν με τις προσδοκίες τους να έχουν ματαιωθεί, ενώ έφυγαν με την αίσθηση ότι χειραγωγήθηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο συγκεκριμένος δωρητής και δύο άλλες πηγές δήλωσαν ότι πολλοί από τους χορηγούς προσήλθαν με την ελπίδα να αποκτήσουν εσωτερική ενημέρωση για το πώς οι Δημοκρατικοί θα προχωρήσουν μπροστά μετά τη θλιβερή επίδοση του προέδρου Τζο Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον αυξανόμενο αριθμό των Δημοκρατικών που τον καλούν να εγκαταλείψει την προεκλογική κούρσα.

Αντ’ αυτού, οι τρεις πηγές του NBC υποστήριξαν ότι οι δωρητές έφυγαν από τη διαδικτυακή συνάντηση απογοητευμένοι και δεν θεώρησαν ότι απέκτησαν εικόνα ή χρήσιμες πληροφορίες για το τι συμβαίνει εσωτερικά στο κόμμα.

«Ήταν μια πλήρης αποτυχία», δήλωσε μια πηγή που συμμετείχε στη συνάντηση και η οποία μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας για να παράσχει μια ειλικρινή εκτίμηση στο NBC.

«Ήταν επιζήμια. Ήταν κακοσχεδιασμένη», ανέφερε.

Ποιος είχε οργανώσει τη συνάντηση – Το επίμαχο σχόλιο

Τη διαδικτυακή συνάντηση είχε οργανώσει η Τζεν Ο’ Μάλεϊ Ντίλον, η επικεφαλής της εκστρατείας του Μπάιντεν και όχι η ομάδα που διαχειρίζεται τα οικονομικά της εκστρατείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν δωρητές οι οποίοι έχουν διαφορετικές απόψεις για τον Μπάιντεν και την εκστρατεία του.

Κάποιοι από αυτούς θεωρούνται πιστοί υποστηρικτές του, άλλοι δεν έχουν πειστεί για το μέλλον της εκστρατείας, ενώ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν κατασταλάξει.

Στο τέλος της τηλεδιάσκεψης, εκατοντάδες συμμετέχοντες βγήκαν από το mute και ένας δωρητής, όπως προαναφέραμε, είπε ότι η τηλεδιάσκεψη ήταν «γελοία», σύμφωνα με δύο από τις πηγές.

Η μία πηγή τόνισε ότι οι υπόλοιποι εξέλαβαν ότι το σχόλιο ήταν για τη συνάντηση επειδή ήταν κακή και όχι ότι αυτό ήταν κριτική προς τη Χάρις.

Η Κάμαλα Χάρις.

Τι δήλωσε η Κάμαλα Χάρις

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, η Χάρις, στην οποία ζήτησαν να συμμετάσχει οι ανώτεροι σύμβουλοι του Μπάιντεν, επαίνεσε τον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με αξιωματούχους της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ξέρουμε ποιος υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές βάζει πρώτα τον αμερικανικό λαό: ο πρόεδρός μας, ο Τζο Μπάιντεν», είπε, σύμφωνα με αξιωματούχους της εκστρατείας των Δημοκρατικών.

«Με κάθε απόφαση που λαμβάνει στο Οβάλ Γραφείο, σκέφτεται πώς θα επηρεάσει τους εργαζόμενους Αμερικανούς. Και το διαπιστώνω καθημερινά».

Η Χάρις μίλησε επίσης θετικά για τις πιθανότητες των Δημοκρατικών να νικήσουν τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάτι που πιστεύω μέσα από την καρδιά μου», είπε η Χάρις, σύμφωνα με αξιωματούχους της προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών. «Είναι κάτι που αισθάνομαι έντονα ότι πρέπει όλοι να ακούσετε και να πάρετε μαζί σας όταν φύγετε. Και να το πείτε και στους φίλους σας. Θα κερδίσουμε αυτές τις εκλογές. Θα κερδίσουμε», επέμεινε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δωρεές προς τους Δημοκρατικούς έχουν πέσει κατακόρυφα, ενώ η Χάρις έχει κληθεί να μιλήσει σε δωρητές αρκετές φορές, καθώς τα ερωτήματα για την υποψηφιότητα Μπάιντεν αυξάνονται.

Αυξάνονται οι Δημοκρατικοί που πιστεύουν ότι η Κάμαλα Χάρις πρέπει να πάρει τη θέση του Τζο Μπάιντεν για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Αυξάνονται οι φωνές υπέρ της αντιπροέδρου

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο, η Χάρις μίλησε σε εκδήλωση για την προεκλογική εκστρατεία στο Πρόβινσταουν της Μασαχουσέτης και εξήρε τον Μπάιντεν ως έναν από τους πιο σημαντικούς προέδρους στην ιστορία.

Η Χάρις χειροκροτήθηκε σε διάφορα σημεία της ομιλίας της στα οποία μίλησε για όσα έχουν κάνει αυτή και ο Μπάιντεν, όπως η υπεράσπιση των δικαιωμάτων της LGBTQ κοινότητας.

Αλλά το πιο δυνατό χειροκρότημα από το συγκεντρωμένο πλήθος ήρθε όταν κάποιος από τους συγκεντρωμένους φώναξε: «Go get him, Kamala», καθώς η Χάρις επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το χειροκρότημα κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα, καθώς η Χάρις χαμογελούσε και κοιτούσε το πλήθος των περίπου 1.000 ατόμων που ζητωκραύγαζε.

Μάλιστα, το NBC φιλοξενεί δηλώσεις ψηφοφόρων που πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν πρέπει να κάνει στην άκρη για την Κάμαλα Χάρις, αν και οι ίδιοι εκτιμούν τον νυν πρόεδρο.

Sports in

Βέλγιο – Ελλάδα 68-70: Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλαδάρα με παλικαρίσια ανατροπή

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε μεγάλη ανατροπή απέναντι στο Βέλγιο στον μικρό τελικό του Eurobasket U20 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο νικώντας με 70-68.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024