Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμαλα Χάρις: Ξεκίνησε η εκστρατεία λάσπης εναντίον της από οπαδούς του Τραμπ

Κάμαλα Χάρις: Ξεκίνησε η εκστρατεία λάσπης εναντίον της από οπαδούς του Τραμπ

Τηλεοπτικά προεκλογικά σποτ κατά της Κάμαλα Χάρις ξεκινά να προβάλλει ένα από μεγαλύτερα λόμπι χρηματοδότησης της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ

Πριν καλά καλά προλάβει ο Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί και να ανακοινώσει ότι στηρίζει επίσημα την Κάμαλα Χάρις για τη θέση της προέδρου των ΗΠΑ, οι υποστηρικτές του Nτόναλντ Τραμπ, ξεκίνησαν την εκστρατεία λάσπης εναντίον της. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται απλώς για κάποια διαδικτυακά τρολ, αλλά για μια από τις μεγαλύτερες επίσημες ομάδες υποστήριξης της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, ένα από τα λεγόμενα super-PAC.  Ονομάζονται Πολιτικές Επιτροπές Δράσης (Political Action Commitees), και συγκεντρώνουν  δωρεές από τα μέλη τους για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών – υπέρ ή κατά υποψηφίων, καθώς και για άλλες πολιτικές δράσεις (π.χ. προτάσεις για νομοσχέδια). Στην ουσία τα Super-PACs είναι υπερ-Λόμπις, που συγκεντρώνουν χρήματα από μικρότερα λόμπις, ενώ έχουν αναγνωρισμένη εταιρική υπόσταση, και δικαιούνται φοροαπαλλαγών.

Τα λόμπι έπιασαν δουλειά κατά της Κάμαλα Χάρις

Όπως μεταδίδει η Washington Post, το super-PAC με την ονομασία Make America Great Again ΙΝC, μόλις δήλωσε ότι ξεκινά «το συντομότερο δυνατόν» την προβολή τηλεοπτικών σποτ κατά της αντιπροέδρου Χάρις.  Το πρώτο σποτ που θα προβληθεί σε τρεις πολιτείες – τη Τζόρτζια, τη Νεβάδα και την Αριζόνα. Κατηγορεί τη Χάρις ότι «κάλυπτε τα προφανή σημάδια διανοητικής παρακμής του Μπάιντεν» και είχε αναλάβει για λογαριασμό του «τη βρώμική δουλειά».

Λόμπι Τραμπ: «Η Κάμαλα ήταν στο κόλπο»

«Η Κάμαλα ήταν κι αυτή στο κόλπο. Ήξερε ότι ο Τζο δεν μπορεί να «κάνει τη δουλειά», οπότε την έκανε εκείνη: Εισβολή  στα συνορά μας, ο πληθωρισμός εκτός ελέγχου,  το Αμερικάνικο Όνειρο νεκρό» γράφει το MAGAInc στο Χ.

Το βίντεο, το οποίο προφανώς ήταν έτοιμο ακρετά πριν αποσυρθεί ο Μπάιντεν, παρουσιάζει στιγμιότυπα με τον πρόεδρο  των ΗΠΑ να σκοντάφτει και να κατρακυλά στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, με υπόκρουση τη φωνή της Χάρις να του πλέκει το εγκώμιο και να τον παρουσιάζει ως «απολύτως υγιή, ικανό και ακμαίο».

«Κάμαλα Χάρις – Τζο Μπάιντεν, μαζί δημιούργησαν αυτό το χάλι. Η Κάμαλα ευθύνεται για αυτή την αποτυχία»,  καταλήγει το σποτ.

Διαφημιστική εκστρατεία 5 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του σούπερ-λόμπι  ΜΑGA INC στο Fox News, η διαφήμιση που έχουν ετοιμάσει είναι μέρος μιας μεταλύτερης τηλεοπτικής καμπάνιας.

Το κόστος εκτιμάται σε 5 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα.

Sports in

Παπαδόπουλος: «Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά, αξίζουν το μετάλλιο»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Νέων μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024