Την Πέμπτη, ο μεγαλύτερος γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ,  δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο περιέγραψε τη 17χρονη κόρη του, Κάι, ως «σέξι».

Στο βίντεο, σύμφωνα με το thecut.com ο  Ντόναλντ Τζούνιορ κάνει το μακιγιάζ του πριν από τις ομιλίες της Εθνικής Συνέλευσης των Ρεπουμπλικάνων το βράδυ της Τετάρτης, όταν γυρίζει στην κόρη του και ρωτά: «Κάι, τι νομίζεις; Το μακιγιάζ με κάνει να φαίνομαι σέξι σαν εσένα;»

Αφού η Κάι λέει, «Νομίζω ότι φαίνεσαι υπέροχος».

Ο ίδιος στην συνέχεια απαντά: «Ευχαριστώ, Κάι, χαίρομαι που νομίζεις ότι φαίνομαι πολύ όμορφος».

Συνεχίζει λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που την βλέπει να κάνει το ντεμπούτο της ομιλίας της στο RNC, η οποία παρουσίασε την Κάι να λέει στο συνέδριο πόσο εκείνη και ο παππούς της αγαπούν να μιλούν για γκολφ.

Το Tik Tok που ξεσήκωσε αντιδράσεις

@donaldjtrumpjrKai Trump coming up at the RNC – let’s go!♬ original sound – donaldjtrumpjr

Παράλογες…. οικογενειακές ιστορίες

Ενώ οι υποστηρικτές τάχθηκαν τον Ντόναλντ Τζούνιορ, λέγοντας ότι έκανε απλώς ένα «μπαμπάδίστικο αστείο» σε άλλους, τα λόγια του ήταν μια υπενθύμιση των άσεμνων περιγραφών του πατέρα του για την Ιβάνκα Τραμπ όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2003, ο Τραμπ είπε ότι η κόρη του, Ιβάνκα, είχε «το καλύτερο σώμα»

Ένα χρόνο αργότερα, είπε ότι ήταν εντάξει για τον Χάουαρντ Στερν να την αποκαλεί «κομμάτι».

Το 2006, είπε χαρακτηριστικά: «Αν η Ιβάνκα δεν ήταν κόρη μου, ίσως να έβγαινα μαζί της»

Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ ήταν πρόεδρος, φέρεται να έκανε ακατάλληλα σχόλια για το «στήθος της Ιβάνκα, την πίσω πλευρά της και πώς θα μπορούσε να είναι να κάνεις σεξ μαζί της», σύμφωνα με τον Μάιλς Τέιλορ, ο οποίος εργάστηκε για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας από το 2017 έως το 2019.

Την Πέμπτη, ο Ντόναλντ Τζούνιορ. εμφανίστηκε στο Fox, όπου η Laura Ingraham του είπε ότι ο Kai είχε «απελευθερωθεί» στον κόσμο και «κατακλύζεται» από έφηβα αγόρια στη συνέλευση. Ντον.

Ο Τζούνιορ απάντησε: «Φύγετε, εσείς οι μικροί μπάσταρδοι, μείνετε μακριά».