Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το αιματοκύλισμα μετά από ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων. Ο 32χρονος Brandon Allan Kendrick σκότωσε τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και τα ανίψια του στην επαρχία της Αλαμπάμα.

Ήταν το βράδυ της Πέμπτης που η σύζυγός του Kelse Kendrick, 24, βρέθηκε νεκρή μαζί με τον γιο τους Kaleb, 6, την Kynli, 2, και τα ξαδέρφια τους Colton, 8, και Haley Daniels, 6.

H Kelse και η οικογένειά της γιόρταζαν τα ένατα γενέθλια του Colton, αλλά επέστρεψε περίπου στις 7 αφού ο Kendrick απαίτησε να γυρίσει σπίτι. Και οι πέντε πυροβολήθηκαν στο κεφάλι και βρέθηκαν νεκροί στο σημείο.

Εκτός από τη Haley που ανέπνεε ακόμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

Ο Brandon Allan Kendrick φέρεται να πυροβόλησε την οικογένειά του στο σπίτι τους στο West Blocton, περίπου 40 μίλια νότια του Birmingham.

Ήταν ο πάστορας πατέρας του που κάλεσε τις αρχές αφού εντόπισε τα πτώματά τους. Ο θείος της Kelse, Eli Morrow και η σύζυγός του Brittany δήλωσαν ότι το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Bill Morrow ενόψει των γενεθλίων του Colton την Τρίτη.

Ο Kendrick δεν βρισκόταν στο παιδικό πάρτι και τα σχιζοφρενικά του επεισόδια είχαν επιδεινωθεί τις προηγούμενες δύο εβδομάδες.

«Όλα τα παιδιά θα περνούσαν τη νύχτα στο σπίτι του Bill» είπε η Brittany στην DailyMail. «Ο Brandon την παρακάλεσε επανειλημμένα να γυρίσει σπίτι και ενέδωσε… μέσα σε μια ώρα πυροβολήθηκαν όλοι στο κεφάλι».

Η Brittany εξήγησε ότι η μητέρα του Colton και της Haley, Jessica Morrow, 35 ετών, θα έκανε μια σοβαρή επέμβαση το επόμενο πρωί οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να τους στείλει με την Kelse.

Τα τέσσερα ανήλικα θύματα της τραγωδίας

Συγκλονισμένοι με το μακελειό

«Ζούμε 45 λεπτά μακριά. Μακάρι να μας είχαν ζητήσει να τα πάρουμε για το βράδυ» επισημαίνει η Brittany.

«Αυτό με το οποίο παλεύουμε περισσότερο είναι ότι ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής να τους πάρουμε εκεί, δεν ήταν ποτέ στο σχέδιο».

Το αυτοκίνητο της Kelse χάλασε και η Jessica τους άφησε και τους πέντε στο σπίτι στο Green Tree Drive περίπου στις 7 το απόγευμα.

«H Jessica είχε πάρει την επιμέλεια των παιδιών της πίσω και συμβαίνει αυτό» σημειώνει η Brittany.

«Είμαι συντετριμμένη και διαλυμένη… Ο Eli και εγώ είχαμε την πλήρη κηδεμονία τους για σχεδόν τρία χρόνια και ήταν τα μωρά μου».

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο συνέλαβε τον Kendrick αφού ανακάλυψε τα πτώματα, όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Jody Wade.

«Είναι απολύτως φρικτό. Είναι αδιανόητο τι περνάει η οικογένεια, τι βιώνουν οι φίλοι της οικογένειας, τι αισθάνεται η κοινότητα αυτή τη στιγμή.

Ήταν απλώς μια φρικτή σκηνή που ακόμη και έμπειροι αστυνομικοί μου είπαν ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που έχουν δει ποτέ.

Ο Kendrick δεν έχει πει στις αρχές γιατί το έκανε, αλλά δεν ξέρω ποιο κίνητρο θα μπορούσε να μας δώσει που να δικαιολογούσε αυτό που έκανε ούτως ή άλλως».

Ο Brandon Allan Kendrick κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Bibb και αρνήθηκε την εγγύηση.