Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη για τις συναυλίες που θα δώσει. Με αφομή την καλοκαιρινή περιοδεία του σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και το τάμα που είχε κάνει η γιαγιά του στην Παναγία όταν γεννήθηκε.

Δεν δουλεύω ποτέ στις 14 και 15 Αυγούστου

«Δεν δουλεύω ποτέ της Παναγίας, είμαι ταμένος από μικρός γιατί είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν γεννήθηκα κι έζησα από θαύμα. Η γιαγιά μου με έχει τάξει στην Παναγία, οπότε από τις 14 του μηνός και μετά και για όλο αυτό το διάστημα, απαγορεύω να δουλεύω. Δεν δουλεύω ποτέ στις 14 και 15 Αυγούστου, αλλά η πραγματική μου περιοδεία κλείνει 11 Αυγούστου στο Μορφάτι, εκεί που μπορεί να με δει ο κόσμος» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης και πρόσθεσε:

Τα πλάνα του φθινοπώρου

«Τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε την έκθεση της Θεσ/νίκης και μετά θα βρεθούμε για 3 συναυλίες στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη και μετά θα ξεκινήσουμε στον Βοτανικό».

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, παρουσιάζει μουσικές παραστάσεις σε πολλά σημεία της Ελλάδας και οι φίλοι του περνούν μοναδικά παρασύροντας τους στον ρυθμό των τραγουδιών του.