Η Κατερίνα Λιόλιου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle, μιλά για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, το ενδεχόμενο του γάμου αλλά και το πως το διαζύγιο των γονιών της που ήρθε στην ηλικία των 17 χρόνων

«Ο έρωτας είναι ζωή. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να ζήσει τη ζωή του μόνος του, χωρίς τον έρωτα.», δήλωσε η τραγουδίστρια ενώ όταν ρωτήθηκε για το γάμο είπε « Δε μπορώ να σου απαντήσω τώρα αυτή την ερώτηση γιατί, αν σου πω “όχι” και το κάνω σε 5-10 χρόνια, μετά θα μουτζώνομαι. Ο γάμος είναι μια δέσμευση, μια ένωση στην οποία πρέπει να είσαι παρών. Δεν ξέρω, δεν έχω καταλήξει στο αν είμαι υπέρ ή κατά, αν μου ταιριάζει ή όχι.»

Στόχος της ο γάμος;

«Δε θα ήθελα ένα τόσο προσωπικό θέμα να το βάλω σε μια λίστα. Είναι από τα πράγματα που θα με ξενέρωναν πολύ. Θα ήθελα να έρθει, Αν έρθει. Τα τόσο προσωπικά δε θέλω να τα δρομολογώ, γιατί δε μπορείς να τα καθορίσεις.

Δεν είναι δίσκος να τον προγραμματίσεις. Είναι κάτι που επίσης δε ξέρεις αν ο Θεός θα σου το φέρει και αν θα είσαι τυχερή να το βιώσεις. Οπότε δε θα ήθελα με κάτι τόσο προσωπικό να το παίξω Θεός. Θα ήθελα, αν έρθει, να έρθει φυσικά.»

Η ψυχοθεραπεία και το διαζύγιο των γονιών της

«Με πήγαν οι γονείς μου 17 χρονών για λίγες φορές, γιατί περνούσαν τον χωρισμό τους τότε, στα 17-18 μου.

Δε πρόλαβα να ταραχτώ. Οι άνθρωποι ήταν τόσο ωραία μεταξύ τους, τα είχαν βρει τόσο σωστά… Είχαν πει, “να το πάμε το παιδί στον ψυχολόγο να το συζητήσει”, τα συζήτησαν τόσο πολύ που δεν πρόλαβα να αγχωθώ και να στεναχωρηθώ.

Ευτυχώς, ήμουν πολύ τυχερό παιδί. Και όταν ήρθε η ώρα που οι γονείς μου χώριζαν, εγώ έφευγα από το σπίτι, πήγαινα στην Αθήνα για το πρώτο The Voice. Δε πρόλαβα να βιώσω τους γονείς μου χωριστά.»