Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Παπαληγούρα: «Mπορεί να έχω χάσει δουλειές εξαιτίας της ελιάς στο πρόσωπό μου»

Λένα Παπαληγούρα: «Mπορεί να έχω χάσει δουλειές εξαιτίας της ελιάς στο πρόσωπό μου»

Η αγαπημένη ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τις φορές που έχει σκεφτεί να αφαιρέσει την ελιά στο πρόσωπό της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή Καλύτερα Αργά για τις φορές που έχει σκεφτεί να αφαιρέσει την ελιά στο πρόσωπό της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να αφαιρέσω την ελιά μου. Και πολλούς διευθυντές φωτογραφίας ξέρω ότι τους δυσκολεύει, και σε γυρίσματα ξέρω ότι καμιά φορά μπορεί να τους σπάσει τα νεύρα. Μου έχουν πει ότι μπορεί να έχω χάσει και δουλειές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές από αυτή. Εγώ γενικά είμαι της λογικής ότι οι ατέλειες μας προσδίδουν μια γοητεία.

Και ό,τι μας κάνει μοναδικούς μας κάνει και ξεχωριστούς και άρα αυτό είναι το στοιχείο που αγαπάμε πιο πολύ πάνω μας. Έχω κλείσει ραντεβού τρεις φορές αλλά δεν έχω πάει να το κάνω», υπογράμμισε η ηθοποιός για όλες τις φορές που ένιωσε άσχημα για την ελιά στο πρόσωπό της.

«Θέλει μεγάλη αντίσταση»

«Μετά, έβλεπα και μια συνέντευξη της Κέιτ Γουίνσλετ που μου αρέσει η γενικότερη στάση της απέναντι στα πράγματα, που έλεγε ότι δεν ήθελε να της κάνουν photoshop σε ένα εξώφυλλο περιοδικού και να την κάνουν πολύ πιο αδύνατη απ’ ότι είναι.

Και έλεγε σε αυτή για τα Όσκαρ νομίζω, ότι εμείς βάζουμε κορσέδες, ζώνες, μας βάφουν, μας χτενίζουν για να εμφανιστούμε και με το που τελειώσουν τα βραβεία, ανοίγουμε φερμουάρ, πάμε στο αυτοκίνητο και τρώμε πατατάκια. Σε μια εποχή λοιπόν σαν τη δική μας, που υπάρχει όλο αυτό με την τελειότητα, που ο κόσμος θέλει μόνο το εύπεπτο, θέλει μεγάλη αντίσταση για να διατηρήσουμε την πραγματική ανάγκη για ψυχική ζεστασιά και επικοινωνία με κάτι αληθινό από τον άλλον», κατέληξε η Λένα Παπαληγούρα.

Sports in

Κληρώνει για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μαθαίνουν σήμερα τους πιθανούς τους αντιπάλους στον 3ο προκριματικό γύρο Champions, Europa & Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024